Śliwka12345
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny my właśnie wyruszamy z mężem do kliniki na cykl do drugiego podejścia ciekawe co nam powie Pani doktor po poprzedniej porażce
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie można się poddawać, wytrwali w końcu dostają to o co walczą
Hej! Dziewczyny w środę mam punkcję! Estradiol z dziś: 3100. No i jakieś pęcherzyki są: największy ma 24 a potem 20,18,17,16,15,13. Trzymajcie kciuki
Lekarz mi powiedział ze ponoc zamrożone jajeczka sa zawsze gorszej jakości i koszta duze ale faktycznie pomysle o tym bo nie chcialalabym kolejnej stymulacji
Cześć dziewczyny my właśnie wyruszamy z mężem do kliniki na cykl do drugiego podejścia ciekawe co nam powie Pani doktor po poprzedniej porażce
Bardzo mi przykro... :-( A robiłaś jakieś dodatkowe badania? Immunologia itp?Dziewczynki u mnie niestety beta 0, więc trzeci transfer nie udany. Już przebolałam bo czułam od 6dpt, że nic z tego. Teraz robimy sobie ze 3 miesiące przerwy od tego wszystkiego żeby trochę otworzyć głowę tez na inne rzeczy i uzbierać kasę.
Bardzo mi przykro @Blondasek85 u mnie dopiero udało się za 4 razem tobie też się uda trzymam❤❤❤Dziewczynki u mnie niestety beta 0, więc trzeci transfer nie udany. Już przebolałam bo czułam od 6dpt, że nic z tego. Teraz robimy sobie ze 3 miesiące przerwy od tego wszystkiego żeby trochę otworzyć głowę tez na inne rzeczy i uzbierać kasę.
Ja jak na razie biore kwas foliowy- folik, witamine c 1000 (nie wiem czy ma to jakoes znaczenie ale ogólnie biore) i witamine D3 2000j. Ale rowniez sie dowiem co najlepiej brac i w jakich dawkachDziewczyny, napiszcie co robicie/robiliście żeby poprawić jakoś jajeczek?
Chciałabym zrobić cokolwiek przed następna stymulacja i w trakcie niej żeby było co zbierać.
I jakie badania zrobić żeby stwierdzić IO?
Przepraszam jeśli pytania się powtarzają, ale wątek ma tyle stron że chyba nie nadrobie.
Hej.Dziewczyny, napiszcie co robicie/robiliście żeby poprawić jakoś jajeczek?
Chciałabym zrobić cokolwiek przed następna stymulacja i w trakcie niej żeby było co zbierać.
Przepraszam jeśli pytania się powtarzają, ale wątek ma tyle stron że chyba nie nadrobie.
Jeśli chodzi o tarczycę i IO to TSH, Ft3, Ft4, antyTPO, antyTG, kwas moczowy, kreartnina, mocznik, krzywa cukrowa i insulinowa, lipidogram i morfologia. Ja miałam jeszcze USG tarczycy i brzucha. Jak masz fajnego lekarza to może da Ci skierowanie choć na część badań. Z wynikami do endokrynologa. Ja polecam dr Stępień -Dutka ul. Kobierzyńska.Dziewczyny, napiszcie co robicie/robiliście żeby poprawić jakoś jajeczek?
Super wynik :-)Hej! Dziewczyny w środę mam punkcję! Estradiol z dziś: 3100. No i jakieś pęcherzyki są: największy ma 24 a potem 20,18,17,16,15,13. Trzymajcie kciuki