Gosia, na moje kiry odpisal, ze nie sa zle ale jak napisalam, ze do wczesniejszych 3 transferow mialam z zalecenia gina ten accofil i czy teraz ewentualnie moglby cos wniesc to odpisal, ze accofil bedzie konieczny i rozpisal wczle nie jakies.male dawki. Wiec pisz, pytaj
ja czasem mam wrazenie ze on ciut tychmaili nie ogarnia, bo ma ich zwyczajnie za duzo dlatego warto dopytac jesli czegos nie jestes pewna.
Haha no mija pamiec sie juz popsula i to konkretnie, skoro ostatnio nie pamietalam zesię calkiem niedawno podziwialam u
@Sol malego pitoka na zdjeciu haha
Kurcia a Ty jutro kontrola??
Przykro mi z powodu babci:*
Toxo bardzo latwo sie zarazic wiec moim zdaniem lepiej, ze dr chce sprawdzic czy nie masz aktualnego zakazenia. Koszt bad ania to "kilka groszy"wiec lepiej, ze bedziesz miec pewnosc ze nic sie nie dzieiej. A toxow ciazy jest bardzo grozna.
I to mnie wlasnie bardzo nurtuje - bo skoro twoj kariotyp nie jest poprawny a ty jestes zdrowa to jak? Jesli bylabys tym zarodkiem to by cie nie transferowali ze wzgledu na twoja wade i niepoprawny kariotyp odbierajac tym samym szanse zycia a ty przeciez jestes zdrowa... moze za glupia jestem na genetyke, ale przeszlam juz 3 stymulacje i nie robilam kariotypow...
To sa badania genetyczne wiec dc nie ma na nie wplywu, a epitopy to chyba maz ma zrobic?
Kup spboe ciut wieksze igly, bo skoro lek ciezko sie wstrzykuje to znaczy ze masz zbyt cienka. On ma taka oleista forme wiec tym bardziej przez cieniutkie igly nie chce isc.
Monia a co to za "inna przypadlosc genetyczna i immunologiczna"? A nie chcesz miec obstawy z dwoch stron? Ja podchodze na szczepieniach i accofilu jednoczesnie. Na aps heparyna i wszystko ma grac