Tylko walsnie nad ewentualnym świeżym się zatstanawiam, w takim sensie że wujek Jarek napisał mi że mam zastosować wszystko jak dotychczas , czyli encorton od 1 DC a na świeżym się nie uda bo jak ? Komórki mogą wtedy być gorszej jakości , przynajmniej ja to tak rozumiem .Kochana, ja bym wszystkich bx-ów nie wrzucała do worka "oszczędzonych przez Bozię" - mój tez jest bx, a accofil jest niezbędny, brakuje mi większości aktywujących, a już na pewno tych odpowiedzialnych za implantację.
U @Olk@24 chyba nie jest źle, chociaż ja nie kumam w ogóle o co chodzi z tym powiązaniem z hla męża.
@Olk@24 podeszłabym do procedury i do transferu na świeżo i jak znowu nie wyjdzie to wtedy wypytywać wujka o receptę na accofil. Takie moje zdanie. Nie ma się co ociągać bo jak człowiek ma za dużo czasu na przemyślenia to głupoty wymyśla. Działaj. Nie bój się porażek, bo nikt nigdy ci nie zagwarantuje, że z tym czy tamtym na pewno sie uda, lub bez czegoś tam na pewno się nie powiedzie. Kto nie ryzykuje ten nie pije szampana albo nie chodzi z dużym brzuchem
Tak to ma być ?