sunrisea
Fanka BB :)
Musisz udac sie do gina zrobic badania , zobaczyc co sie tam dzieje. Jak zrobisz AMH poznasz swoja rezerwe , nie wiem ile masz lat. Mnie przez pcos czesto sie spoznial czasem cykle byly nawet po 60 - 70dni , raz nie mialam przez pol roku. Operacje mialas miesiac temu sam stres mogl duzo namieszac...Witajcie. Pytałam się wcześniej o brak miesiączki. spowodowane chyba to było chorobą nowotworową może trochę za wcześnie się o to pytam bo powinnam zrobić badania i wtedy bym się czegoś dowiedziała teraz nic jeszcze nie wiem, ale nie mogę wytrzymać i musiałam chociaż spróbować się czegoś dowiedzieć o tej miesiączce bo to mnie martwi, słyszałam że nie zawsze brak okresu znaczy brak płodności, a wiem że są tu dziewczyny które się znają. stąd moje pytanie o miesiączkowanie czy ona koniecznie musi być regularna czy lekami można coś na to poradzić i jeszcze myślę żeby zrobić sobie samej narażę badanie AMH przed wizytą u ginekologa. moja choroba to rak jelita grubego miałam 20 naświetlań i operacje wycięcia 35 cm jelita grubego miałam miesiąc temu, więc wszystko jest świeże. A najśmieszniejsze jest to że dowiedziałam się o tym będąc u proktologa w sprawie hemoroidów bo podobno są okropne w ciąży i chciałam coś z nimi zrobić, przed planowaną ciążą