reklama
frustratio
Fanka BB :)
Ja też pewnie nie wytrzymam ☺ a jak się czujesz? Jakie leki bierzesz ? Ananasa zajadasz?
Czuję się dobrze, od czasu do czasu czuje prawy jajnik i nic poza tym. Popludniu miałam jakie kłucie, ale to mogłoby być wszystko. Nie wracam sobie nic.
A ten ananas może być z puszki? Szczerze to nie wiedziałam, że to pomaga. Od jutra jak będę jeść to nie będzie za późno?
Leków mam całą masę. Luteine, duphaston, zastrzyk i przeciwzakrzepowe, estradiol w tabletkach i w 2 i 6 dobie gonapepyl.
pisces
pisząc chce miałam na myśli, że oddam za friko, za darmo więc jeśli której potrzebny to niech się odezwie.A tak w ogóle to weszłam do was, żeby zapytać czy któraś może chce prolutex 7 zastrzyków termin do lutego 2019?
pisces
ananas świeży i trzeba jeść cały plaster bo najwięcej bromelaniny jest w tym twardawym srodku.Czuję się dobrze, od czasu do czasu czuje prawy jajnik i nic poza tym. Popludniu miałam jakie kłucie, ale to mogłoby być wszystko. Nie wracam sobie nic.
A ten ananas może być z puszki? Szczerze to nie wiedziałam, że to pomaga. Od jutra jak będę jeść to nie będzie za późno?
Leków mam całą masę. Luteine, duphaston, zastrzyk i przeciwzakrzepowe, estradiol w tabletkach i w 2 i 6 dobie gonapepyl.
frustratio
ananas świeży i trzeba jeść cały plaster bo najwięcej bromelaniny jest w tym twardawym srodku.
Dzięki. To od jutra wcinam ananasa ciekawe czy on faktycznie działa cuda.
Trzymam mocno kciuki!!! W BB siła!!! Nie przemęczaj się, ale tez nie lez plackiem zajadaj ananasa, bo a nóż działa i dawaj znaki jak beta!Hej Dziewczyny. Dzisiaj miałam transfer 2 blastocyst. Pięknie się rozmroziły i wszystko poszło dobrze. Teraz odpoczywam. Proszę trzymajcie kciuki bo forum BB ma ogromną moc
Laurka2019
@Szczescie1986 2DS4norm mi doktor podkreślił jako ważny brakujacy kir.
Wygląda na to że będziemy się denerwować razem. Na razie to jestem mega szczęśliwa i mam nadzieję że tak już pozostanie. Teraz będę trzymać kciuki za inne dziewczyny bo mam l4 do 07.12 i dużo czasuDzięki. To od jutra wcinam ananasa ciekawe czy on faktycznie działa cuda.
dżoasia
Agnieś, na żadnym :/ Czekam na lepsze czasy@dżoasia nic nie piszesz jak u Ciebie? Na jakim etapie jesteś?
Witamy na pokładzie! Napisz coś więcej o sobie - jaki powód ivf? Gdzie się leczycie?Cześć dziewczyny, odważyłam się napisać bo boję się że zeświruje od czekania... czekam na transfer
Matokbosko jak ten czas leci...@dżoasia to kiedy ten Twój transfer???
Kochana jest mnie mniej bo ja ciągle bym spała.. w robocie nadwyrężam mózg jak mogę a w domu totalne lenistwo... aż zaczyna mnie to troszkę dobijać
Ja nie zwyczajna do leżenia i nic nie robienia a tu się inaczej nie da....
Poza tym bardzo przeżywam wszystkie niepowodzenia dziewczyn i w pewnym momencie zaczęło się to troszkę na mnie odbijać więc musiałam ograniczyć forum...
Nie mniej jednak nie ma dnia i godziny abym o Was nie myślała :*
U nas po ostatniej wizycie wszystko w porządku... teraz mamy prenatalne I trymestru 5 grudnia i już powoli zaczynam się martwić... bo tyć nie tyję, brzuszek prawie wcale nie rośnie i wkręcam sobie jakieś dziwne akcje....
Wszystkiego najpiękniejszego w przeddzień Mikołajek Co do odpuszczenia forum - trochę Cię rozumiem, jak tu dziewczyny piszą o złych rzeczach to my je wspieramy, a Wy brzuchate przegądajcie w tym czasie strony o wózkach i wyprawkach Takie stresy nie da Was!
Olka wrzuć te kiry Ale nie obiecuję, że pomogęAsiu a czy ja też bym mogła Ci wysłać moje kiry na priv , może Ty mi powiesz co i jak , bo wujek Jarek ma już za dużo roboty z nami i nie chce go zwalać pytaniami,
Z sikańcem w ogóle. Za to z betą 6-7dpt już tu lecimyTak Grzecznie leżę w łóżku na razie . To kiedy próbować z sikańcem?
reklama
Próbowałam coś sama szukac na ten temat ale nic nie ma za bardzo...Agnieś, na żadnym :/ Czekam na lepsze czasy
Witamy na pokładzie! Napisz coś więcej o sobie - jaki powód ivf? Gdzie się leczycie?
Matokbosko jak ten czas leci...
Wszystkiego najpiękniejszego w przeddzień Mikołajek Co do odpuszczenia forum - trochę Cię rozumiem, jak tu dziewczyny piszą o złych rzeczach to my je wspieramy, a Wy brzuchate przegądajcie w tym czasie strony o wózkach i wyprawkach Takie stresy nie da Was!
Olka wrzuć te kiry Ale nie obiecuję, że pomogę
Z sikańcem w ogóle. Za to z betą 6-7dpt już tu lecimy
Miałam nadzieje że będzie pisało jakie kiry za co odpadają , ale dla mnie to gorsze niż czarna magia
Podziel się: