reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny a czy z pustego jaja organizm sie sam oczysci? Czy czekaja mnie tabletki albo zabieg?
@Kurcia każdy jest inny.... Ja czekałam miesiąc, wzielam dwa razy leki na oczyszczenie, ale i tak musialam iść na zabieg. Po żałowałam ze tak to odciagalam w czasie bo bym się wcześniej otrząsnęła i mogła działać dalej....

Jak to na tym forum, ktoś się cieszy, ktoś placze...
@Laurka2019 bardzo mi przykro. Przygotuj się dobrze do następnej stymulacji, nie składaj broni!

@Akatombo, będzie super, zobaczysz! Wystartował ten Twój leniuszek :)

@Kurcia... zaklinam jeszcze rzeczywistość do jutra. Mocno!

@Pójdźka gratulacje, 5 blastek to piękna ilość! Będziecie robić kolejną stymulację tak zaraz? Przy takiej pięknej liczbie? Bo jeśli klinika nalega, to trochę dla mnie podejrzane...

Dziewczyny a czy z pustego jaja organizm sie sam oczysci? Czy czekaja mnie tabletki albo zabieg?
Kochana narazie o tym nie myśl...jutro się wszystko wyjaśni.mój organizm za każdym razem sam się oczyszczał... jak było puste jajo to za parę dni po odstwieniu lekow się zaczęło...:(

reklama
Do góry