reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Ja właśnie wróciłam z USG i transfer zaplanowany na poniedziałek. Zdecydowaliśmy się na 2 zarodki i dodatkowo embro....glue ( pomag podobno), doktor nie proponował nacinania otoczki przy podawanu 2 zarodków. Zarodki to blastycysy 5 dniowe 4.2.2 . Nie znam się na klasyfikacji ale dokor mówi że ładne. Mam brać luteine i progesteron 3x1 i esrofen na noc. Czerwone wino bez recepty nadal?

Ile razy do Ciebie dzwonili? Do mnie wczoraj tylko, że zaplodnily się 2 komórki,a dzisiaj już cisza. Siedzę jak na szpilkach.

reklama
Ile razy do Ciebie dzwonili? Do mnie wczoraj tylko, że zaplodnily się 2 komórki,a dzisiaj już cisza. Siedzę jak na szpilkach.

Spokojnie,do mnie dziś tez nie dzwonili ale to dobrze. Jutro mam planowany transfer o 10:30, wytrwać do tej godziny czekając czy nie odwołają w ostatniej chwili to dopiero będzie wyzwanie.

Dziewczyny a czy z pustego jaja organizm sie sam oczysci? Czy czekaja mnie tabletki albo zabieg?
Zalezy jak mocno sie trzyma Kurciu, czasami samo czasami niestety nie:(ja mam za soba 3 zabiegi i nie odnosze wrazenia ze mi zaszkodzily czy cos. Powiem szczerze ze bylam szczesliwa ze tak szybko bylo po wszystkim i moglam dalej dzialac. Ale to ja...

reklama
Do góry