reklama
sssurykatka
Fanka BB :)
No fakt, gdzie kajecik... <puka się w głowę>haha kajecik kiedyś mnie tu posądzały o całe archiwum z teczkami
aniolkowamama3
Początkująca w BB
Dziewczynki, proszę spojrzeć na zdjęcie w moim avatarze... tak teraz wyglądam... A potem niech któraś się pofatyguje zebrać mnie z podlogi...
Ku przypomnieniu:
9 dpt 197
11 dpt 778
13 dpt 2907
18 dpt 24775...
Ale czaderska beta . Może to drugi bąbel bawi się w chowanego z mamusia
Sol
No to powodzenia w środę. Żeby krwiak się zmniejszył i żeby były 2 śliczne i bezpieczne kropeczki.Leżenie idzie raz lepiej raz gorzej Na usg postaram się wbić w środę, choć to dopiero 20 dpt będzie, ale przy takiej becie coś już powinno być widać, nie? Poza tym chcę skontrolować tego krwiaka. Tak czy inaczej.pewnie się coś wyjaśni... jak mój gin da się namówić, by zrobić w środę, sam z siebiwe raczej o weekendzie wspominał...
Na razie zamroziłam emocje, jakoś samo to przyszło. Ale fakt, od 2 dni jestem bardzo zmęczona i mdli mnie, ale zwalam to na przeziębienie. Wyparcie level expert
Leż jeszcze do środy kochana, to 2 dni tylko i może już będzie czysciutko!
@motylek24 no właśnie ja byłam taka niecierpliwa, że robiłam betę 5 dpt-9, 8 dpt-57, 10 dpt-118, 11 dpt-125!!!! to była rozpacz, powtórzyłam 12 dpt i było 164!!!! I też załamka maksymslna, a to była moja 10. Rocznica ślubu.... i dopiero 15 dpt było ok czyli 491 i od tej pory jest w miarę ok,więc wiem, że my tu się badamy z każdej strony, ale czasami nakręcamy dodatkowe schizy. Miałam jedną blastkę, bo reszta nie przetrwałaMiałaś jeden zarodek czy dwa? Mi lekarz z Bociana powiedział że nie należy przejmować się wczesnymi przyrostami. Ja zadzwoniłam do niego 11 dpt. Ogólnie w tej klinice zalecają betowanie 14 dpt i w sumie mają rację ale kto wytrzyma tyle czasu
motylek24
Ja też robiłam wcześnie i przyrosty marne, choć uczciwie przyznam że tylko jeden był nieprawidłowy ale beta była bardzo niska. Sporo jest badań na ten temat, głownie po ang. i naprawdę nasze ciąże są cudem. Niech trwają i urodzą się zdrowe dzieci. Mi za chwilę rozpocznie się 17 tc.@motylek24 no właśnie ja byłam taka niecierpliwa, że robiłam betę 5 dpt-9, 8 dpt-57, 10 dpt-118, 11 dpt-125!!!! to była rozpacz, powtórzyłam 12 dpt i było 164!!!! I też załamka maksymslna, a to była moja 10. Rocznica ślubu.... i dopiero 15 dpt było ok czyli 491 i od tej pory jest w miarę ok,więc wiem, że my tu się badamy z każdej strony, ale czasami nakręcamy dodatkowe schizy. Miałam jedną blastkę, bo reszta nie przetrwała
Śliwka12345
Ja bym Ci napisała ale nie mam zielonego pojęcia bo nigdy do „tych „etapów nie doszłam [emoji846]
Ja przed przyjęciem mrozaka to miałam badany tylko progesteron i estradiol nic więcej
sssurykatka
Twarda, przeniosłam się na kanapęsssurykatka jak tam podłoga ?
reklama
sunrisea
Mnie juz dupa boli od siedzenia na kanapie. Mała wali kopy takie namiętne troszkę boli a ja oglądam Discovery life - sex po polsku.. hyhTwarda, przeniosłam się na kanapę
Podziel się: