reklama
annemarie
Fanka BB :)
Przy takiej becie moze cie juz mulic... mozesz sobie zwalac na co chcesz kochanaLeżenie idzie raz lepiej raz gorzej Na usg postaram się wbić w środę, choć to dopiero 20 dpt będzie, ale przy takiej becie coś już powinno być widać, nie? Poza tym chcę skontrolować tego krwiaka. Tak czy inaczej.pewnie się coś wyjaśni... jak mój gin da się namówić, by zrobić w środę, sam z siebiwe raczej o weekendzie wspominał...
Na razie zamroziłam emocje, jakoś samo to przyszło. Ale fakt, od 2 dni jestem bardzo zmęczona i mdli mnie, ale zwalam to na przeziębienie. Wyparcie level expert
Justin87
Uważaj, bo się jeszcze rozochocisz.Mnie juz dupa boli od siedzenia na kanapie. Mała wali kopy takie namiętne troszkę boli a ja oglądam Discovery life - sex po polsku.. hyh
Dziewczyny z endomenda moze mi podpowiecie..bo bardzo boli mnie lewy bok/jajnik/biodro. Doktor dzis sprawdzal jajnik i nawet nerki i nic tam sie wielce nie dzieje. A uczucie jakies takie reumatyczno-bolowo-klujace. Ostatnio bolalo mnie tak przed laparo zanim odkryli ze mam masywny zrost otrzewnowo jelitowy...
Troche sie obawiam ze znow zrobil sie jakis zrost i jak organy zaczna mi sie przemieszczać o rozciagac to mi jajnik wystrzeli jak z gumki recepturki...
Troche sie obawiam ze znow zrobil sie jakis zrost i jak organy zaczna mi sie przemieszczać o rozciagac to mi jajnik wystrzeli jak z gumki recepturki...
A mialam jeszcze napisac a propo glutenu. Mi wyszla z krwi nietolerancja na gluten, ale jakos bezobjawowa. Nie celiakia tylko nietolerancja. Odstawilam gluten ze względu na endomende. Chyba 3 transfery i 2 stymulacje mialam na diecie bezglutenowej.
Przy tej ostatniej zupelnie sobie odpuscilam. I na razie sie udalo.
Nie jem teraz wiele glutenu ale makaronik raz na czas wszamię
Przy tej ostatniej zupelnie sobie odpuscilam. I na razie sie udalo.
Nie jem teraz wiele glutenu ale makaronik raz na czas wszamię
Kochana ja pierwsze dwa transfery to bardzo przezywalam stresowałam się itp a przy tym trzecim transferze miałam totalna zlewke co ma być to było ale wierzyłam ze będzie dobrze do końca wierzyłam ze da radę jedna z 2 kropek i proszę ładnie teraz mnie kopie moja córeczka nawet po transferze paliłam normalnie żyłam miało się udać i się udało nikt nie wierzył ze się uda a ja wierzyłam do końca z łzami w oczach mówiłam Boże ten kropek musi rosnąć ja tak wierze bardzo i jest nie wolno się poddawać korona do góry i zapierdalac dalej tak zwaneDziękuję, pamiętam, jak ty wierzyłaś w swojego kropka, tzn. kropkę, która teraz jest Michalinką Niewiele osób dawało wam szanse, a jednak się udało.
Życie jest nieprzewidywalne.
Nie zakładam niczego, przyjmę wszystko co się zdarzy, cudem i tak dla mnie była pozytywna beta. Wiem, że będę walczyć dalej. Mój kropek też niech walczy!
chlopkers
Paulina, palilas w ciazy???Kochana ja pierwsze dwa transfery to bardzo przezywalam stresowałam się itp a przy tym trzecim transferze miałam totalna zlewke co ma być to było ale wierzyłam ze będzie dobrze do końca wierzyłam ze da radę jedna z 2 kropek i proszę ładnie teraz mnie kopie moja córeczka nawet po transferze paliłam normalnie żyłam miało się udać i się udało nikt nie wierzył ze się uda a ja wierzyłam do końca z łzami w oczach mówiłam Boże ten kropek musi rosnąć ja tak wierze bardzo i jest nie wolno się poddawać korona do góry i zapierdalac dalej tak zwane
Ostatnia edycja:
reklama
sunrisea
No co Ty.. ja juz po ohoho a tak ogolnie nie myslalam , ze ludzie maja az takie problemy :-/Uważaj, bo się jeszcze rozochocisz.
Podziel się: