reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny jak brałam duphaston to miałam bóle jak na @ jak przerwała to nic zero cisza :( o czym to może świadczyć? Chciałam się pochwalić że dzisiaj przejechałem 19 km na rowerze czuje się taka zmęczona że chyba padnie ale uwielbiam takie uczucie totalnego zmęczenia :) oczywiście mając świadomość że zaraz się położę :)
Ja kiedys dostalam okres jak sie wymeczylam na rowerze (zrobilam 50km i to byl poczatek.mojego sezonu:D), potem.bylo zimne piffo i sexy :D
To wlasnie mnie zainteresowalo. Ciekawe cz w Pl to badaja.
Zapytam na wizycie.
[emoji8][emoji8][emoji8]
Anetka u ciebie były 2 ciąże, więc nie wiem czy to ma sens ale jakbyś chciałato
Link do: Test ERA - Test błony śluzowej macicy - Gyncentrum
@Vorreiavereunbimbo zrób te kiry, ewentualnie zapytaj o accofil przynajmniej jako wlew domaciczny przed transferem :*

reklama
Dziewczyny jak brałam duphaston to miałam bóle jak na @ jak przerwała to nic zero cisza :( o czym to może świadczyć? Chciałam się pochwalić że dzisiaj przejechałem 19 km na rowerze czuje się taka zmęczona że chyba padnie ale uwielbiam takie uczucie totalnego zmęczenia :) oczywiście mając świadomość że zaraz się położę :)

Ja w kwietniu pierwszy raz w życiu musiałam wywoływać okres dupkiem bo byłam na cyklu sztucznym ale do transferu nie doszło. Okres dostałam ponad 2 tyg po odstawieniu dupka i miałam tak jak ty, że w trakcie brania miałam bóle okresowe i nawet taki brązowy śluz a jak odstawilam to nic... Mój lekarz kazał mi odczekać 2 tyg i potem się zgłosić, okres dostałam w dniu umówione wizyty ;)
Ile już nie bierzesz dupka?

Wiec uwierz kochana ze z ciulowej bety może się piekna ciaza rozwijać wiara czyni cuda życzę ci tego aby u ciebie tez tak było ;) trzymamy kciuki z Michalinka
Dziękuję, pamiętam, jak ty wierzyłaś w swojego kropka, tzn. kropkę, która teraz jest Michalinką :) Niewiele osób dawało wam szanse, a jednak się udało.
Życie jest nieprzewidywalne.
Nie zakładam niczego, przyjmę wszystko co się zdarzy, cudem i tak dla mnie była pozytywna beta. Wiem, że będę walczyć dalej. Mój kropek też niech walczy!

Ja w kwietniu pierwszy raz w życiu musiałam wywoływać okres dupkiem bo byłam na cyklu sztucznym ale do transferu nie doszło. Okres dostałam ponad 2 tyg po odstawieniu dupka i miałam tak jak ty, że w trakcie brania miałam bóle okresowe i nawet taki brązowy śluz a jak odstawilam to nic... Mój lekarz kazał mi odczekać 2 tyg i potem się zgłosić, okres dostałam w dniu umówione wizyty ;)
Ile już nie bierzesz dupka?
Brałam 7 dni i zrobiłam przerwę 3 dzien. No Cho.... ra nigdy tak nie mialam. Dzięki trochę mnie pocieszylas, normalnie ryczeć się chce bo tak bardzo chce transfer do świąt :(

@Vorreiavereunbimbo a jeszcze embrioglue, ah, intralipid, atosiban? Coś z tego miałaś? Do następnego transferu brałabym wszystko. A stymulację zacznij od razu, umawiaj się na wizytę jeszcze przed @ i działaj :*
Miałam embrioglue tylko za każdym razem. Reszty nigdy. Umówiłam się na wtorek do P.-A. Mój mąż się na nią uparł,bo dobre wrażenie na nim zrobiła. Mam nadzieję,że do tego czasu nie dostanę @ i mi rozpisze stymulację. I tak za każdym razem do crio podchodzę przez ryzko hiperki,to będę w czasie oczekiwania na transfer badania robić. Dzięki Asiu za podpowiedzi. Jesteś naprawdę kochanym człowieczkiem. :*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ty @dżoasia ja się chciałam pochwalić a ty mi tu z 50 km wyskakujesz :) przycmałaś mnie :) na seksik nie mam już siły. Ty to musisz być jakas niewyzyta :)
haha to była pierwsza wycieczka w tym sezonie i zapitalałam z Krk do Skawiny na loda, więc motywacja była hahaha gorzej było w drugą stronę ale co miałam zrobić :D
Wyżyta czy nie - wtedy tez na @ czekałam :D
A rekordzicho sezonu pod 100km dochodziło ;)

reklama
Miałam embrioglue tylko za każdym razem. Reszty nigdy. Umówiłam się na wtorek do Bielska na P.-A. Mój mąż się na nią uparł,bo dobre wrażenie na nim zrobiła. Mam nadzieję,że do tego czasu nie dostanę @ i mi rozpisze stymulację. I tak za każdym razem do crio podchodzę przez ryzko hiperki,to będę w czasie oczekiwania na transfer badania robić. Dzięki Asiu za podpowiedzi. Jesteś naprawdę kochanym człowieczkiem. :*
Jak nie chcesz dostać @ to leków jeszcze nie odstawiaj. Jutro jeszcze powtarzasz betę?
Porób wcześniej badania, bo jakby się udało bez hiperki to nie ma na co czekać, na świeżaku podchodź. A jeszcze jedno - na jakim cyklu podchodziłaś? Jeśli będziesz zmuszona do odroczenia to może na naturalnym byś spróbowała jeśli miałaś sztuczne? U @Sol naturalny był strzałem w 10tkę :)
Dobrze, że się Twój nastawił na nią, grunt to mieć zaufanie do lekarza :)

Do góry