reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Bravo [emoji4] niech dalej rośnie dobrze [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️

Ja czekam na paczuszkę od dobrej duszyczki [emoji3526].... także może ktoś inny się zgłosi [emoji51]

@Kalno pomysł @dżoasia brzmi dobrze [emoji3526]nie będziesz musiała się spieszyć.
nie wiem czy we wszyskich polskich klinikach ale w invimed oferują zarodki 3dniowe przy KD (jeżeli się mylę poprawcie mnie dziewczyny [emoji85])... moim zdaniem przy takich kwotach warto rozważyć klinikę, która gwarantuje blastki do transferu...

Trzeba było McDonalda zjeść [emoji6]
A tak poważnie, dzisiaj jest do du** a jutro będzie lepiej. Głowa do góry słonko [emoji3590] każda z nas czasem ma zjazd... dobrze, że to mija.
@dżoasia ale z tymi wizytami to jakaś maskara [emoji15][emoji15][emoji15] powiem ci że przej**** umówiłabym się do tej dr co prowadziła ci stymualcje i powiedziała jasno jak to wyglada.... ja rozumiem, że lekarz może być nieobecny w pracy, albo nie mieć czasu na kolejne wizyty... ale ten który przyjmuje cię na wizytę powinien być przygotowany do niej....

Może scratching. Zmiana leków do crio. Czasem nasze organizmy przyzwyczajają się i nie reagujemy właściwie....
Miałaś badane endometrium (z pobraniem wycinka hist-pat) w 2 fazie cyklu?
@Ozis nieźle sobie radzisz z robótkami ręcznymi [emoji16]

Miłego weekendu wszystkim [emoji3526] i mocne kciuki [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️ na każdym etapie.

U mnie przy kd w ciechocinku bylo do dogadania z embriologami do ktorej doby trzymamy zarodki, wiec 4 zamrozilismy w 3 dobie, a 2 jako blastki.

reklama
Kochane czy ktoras z was miala takie nagle uczucie slabosci w ciazy, jestem w 17 tyg i pare razy zdarzylo mi sie ostatnio takie uczucie naglego braku sil, ze bym zjadla cos i sie polozyla. Czy to moze byc cukier/niskie cisnienie? Dzis stalo sie to po lekkim wysilku fizycznym, na zajeciach squasha malej rodzice sie mieli sie wlaczyc w latanie za pileczkami, nie zeby to byl jakis wielki wysilek ale leko sie zdyszalam i pozniej ta nagla slabosc niedugo po tym.

Kochane czy ktoras z was miala takie nagle uczucie slabosci w ciazy, jestem w 17 tyg i pare razy zdarzylo mi sie ostatnio takie uczucie naglego braku sil, ze bym zjadla cos i sie polozyla. Czy to moze byc cukier/niskie cisnienie? Dzis stalo sie to po lekkim wysilku fizycznym, na zajeciach squasha malej rodzice sie mieli sie wlaczyc w latanie za pileczkami, nie zeby to byl jakis wielki wysilek ale leko sie zdyszalam i pozniej ta nagla slabosc niedugo po tym.
Ja miewam takie akcje. Totalnie bez kondycji jestem. Dziś poszłam na zakupy i musiałam odpocząć na ławce. Trudno o przyczynę ja mam lekką anemię ale to już przed stymulacją hemoglobina była lekko poniżej normy i ciągle tak się trzyma. Cukry mam niby uregulowane.
Mieciu zrób podstawowe badania czyli morfologię, glukozę może coś się wyjaśni.

Czesc kochane teraz to juz na bank Was nie nadrobie ;)
Chcialam Wam przedstawic moja mala ksiezniczke ktora przyszla niespodziewanie na swiat 8.11.2018 w 26tc z waga 950g. Oliwka oddycha sama jest na cepapie ma niestety zoltaczke ale to norma u takich malych dzieciaczkow. Nie toleruje modyfikowanego mleka wiec czekamy na rozkrecenie sie laktacji. W tej chwili stan mojej corci jest stabilny. I musi byc coraz lepiej nie mainnej opcji Oliwka jest silna po mamusi Zobacz załącznik 915380
Slicznosci❤️❤️Trzymajcie się cieplutko❤️

Zawsze możecie wystymulować dawczynię, zapłodnić komórki i zamrozić zarodki, a Ty na spokojnie przygotujesz się do transferu jak będziesz gotowa na tip top :)
Powtarzałaś badanie amh? Udało się jakoś pobudzić jajniki?

Można i tak . Jestwm ciekawa co ze mną wymyśla i jak długo będzie rosło to endometrium ... czy w ogóle się ruszy po tych ich specyfikach . Tak bardzo bym chciała zwby poszło gładko ale wiem ze z moim szczęściem coś pójdzie nie tak

Iwo a co u ciebie?

U nas temat in vitro zamknięty. Maz nie przekonany do adopcji, więc pozostaje się cieszyć tym co mamy, czyli soba.
Powoli oswajam sie z mysla , że zostaniemy małżeństwem bezdzietnym. Smutne to wszystko .....ale takie życie. Minął rok a ja jeszcze rozpamietuje , myślę że do końca swoich dni będę pamiętać co spotkało nas w 2017.

Z pozytywnych aspektów niedawno skończyłam studia i awansowalam.
Pozdrawiam Cię i inne dziewczyny.

mniej przy sobie zawsze sok słodki albo cukiereczka jeśli się obawiasz, że to cukier to znaczy, że to spadek cukru więc trzeba go podnieść i koniecznie zrób badania - żebyś gdzieś bidulko nie zemdlała...
może to być po prostu ciążowy spadek kondycji - ja tak miałam pod koniec I trymestru, że zadyszka przy spacerze szybszym wrrr... jak przed ciążą robiłam spacery po 10 km tak w ciązy po 2 jestem zmęczona...

reklama
Do góry