Mieciu85
Fanka BB :)
Bravo [emoji4] niech dalej rośnie dobrze [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️
Ja czekam na paczuszkę od dobrej duszyczki [emoji3526].... także może ktoś inny się zgłosi [emoji51]
@Kalno pomysł @dżoasia brzmi dobrze [emoji3526]nie będziesz musiała się spieszyć.
nie wiem czy we wszyskich polskich klinikach ale w invimed oferują zarodki 3dniowe przy KD (jeżeli się mylę poprawcie mnie dziewczyny [emoji85])... moim zdaniem przy takich kwotach warto rozważyć klinikę, która gwarantuje blastki do transferu...
Trzeba było McDonalda zjeść [emoji6]
A tak poważnie, dzisiaj jest do du** a jutro będzie lepiej. Głowa do góry słonko [emoji3590] każda z nas czasem ma zjazd... dobrze, że to mija.
@dżoasia ale z tymi wizytami to jakaś maskara [emoji15][emoji15][emoji15] powiem ci że przej**** umówiłabym się do tej dr co prowadziła ci stymualcje i powiedziała jasno jak to wyglada.... ja rozumiem, że lekarz może być nieobecny w pracy, albo nie mieć czasu na kolejne wizyty... ale ten który przyjmuje cię na wizytę powinien być przygotowany do niej....
Może scratching. Zmiana leków do crio. Czasem nasze organizmy przyzwyczajają się i nie reagujemy właściwie....
Miałaś badane endometrium (z pobraniem wycinka hist-pat) w 2 fazie cyklu?
@Ozis nieźle sobie radzisz z robótkami ręcznymi [emoji16]
Miłego weekendu wszystkim [emoji3526] i mocne kciuki [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️ na każdym etapie.
U mnie przy kd w ciechocinku bylo do dogadania z embriologami do ktorej doby trzymamy zarodki, wiec 4 zamrozilismy w 3 dobie, a 2 jako blastki.