reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Czesc kochane teraz to juz na bank Was nie nadrobie ;)
Chcialam Wam przedstawic moja mala ksiezniczke ktora przyszla niespodziewanie na swiat 8.11.2018 w 26tc z waga 950g. Oliwka oddycha sama jest na cepapie ma niestety zoltaczke ale to norma u takich malych dzieciaczkow. Nie toleruje modyfikowanego mleka wiec czekamy na rozkrecenie sie laktacji. W tej chwili stan mojej corci jest stabilny. I musi byc coraz lepiej nie mainnej opcji Oliwka jest silna po mamusi Zobacz załącznik 915380
Dzielne maleństwo [emoji3590] Niech przybiera na wadze i rośnie w siłę [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️
dzielna mama [emoji3526] trzymajcie się dzielenie dziewczyny [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️ i tacie gratuluje [emoji3526]

reklama
Pytanie do babek w ciąży: kiedy zaczęłyście odczuwać pierwsze mdłości? Mdli mnie dziś strasznie. Zakładając, że wszystko dobrze się rozwija to beta powinna dziś być na poziomie ok 7-8tys. To możliwe, zeby przy takich wartościach odczuwać mdłości, czy sobie wmawiam?
Możliwe. Kuzynka praktycznue od zapłodnienia zygala:)

Chcialam Wam przedstawic moja mala ksiezniczke ktora przyszla niespodziewanie na swiat 8.11.2018 w 26tc z waga 950g. Oliwka oddycha sama jest na cepapie ma niestety zoltaczke ale to norma u takich malych dzieciaczkow. Nie toleruje modyfikowanego mleka wiec czekamy na rozkrecenie sie laktacji. W tej chwili stan mojej corci jest stabilny. I musi byc coraz lepiej nie mainnej opcji Oliwka jest silna po mamusi Zobacz załącznik 915380
Kochana trzymam kciuki za Was, jesteście mega dzielne... Zdrówka i wszystkiego dobrego...

Gosia, Twój mały wielki cud jest prześliczny!!! Cały czas trzymam kciuki za was, jesteście obie silne babki, więc dacie sobie radę bez dwóch zdań!
Przesyłam moc pozytywnych fluidów :)

@gosia321 calym sercem z Wami [emoji173]️ Obie jestescie bardzo dzielne i wierze, ze na pewno bedzie dobrze. Odpoczywajcie i nabierajcie sil. No i przede wszytskim gratulacje Mamo! Doczekalas sie! [emoji4]

@Katka11 a ty ten tydzień to na co czekasz? Masz potem tak późno zacząć stymulację? Idziesz długim protokołem czy jak?
Oj nie pytałam o jej terminy:o
Tydzień mam poczekać czy torbiel nadal rośnie i G ma podjąć decyzję co z nią zrobić tzn farmakologia czy można nakłuć, mam niskie amh więc krótki, tylko najpietw muszę się jej pozbyć Cz dała mi castagnus, podobno czasami daje rade

reklama

Pozwolę sobie się powtórzyć: Oliwka jest śliczna i super silna. Pozwoliłyśmy sobie tutaj poinformować dziewczyny o tych niespodziewanych narodzinach Twojego cudu i wszystkie trzymamy kciuki mocno zaciśnięte, przesyłamy dobre myśli oraz modlitwę. :*

Do góry