reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Czesc kochane teraz to juz na bank Was nie nadrobie ;)
Chcialam Wam przedstawic moja mala ksiezniczke ktora przyszla niespodziewanie na swiat 8.11.2018 w 26tc z waga 950g. Oliwka oddycha sama jest na cepapie ma niestety zoltaczke ale to norma u takich malych dzieciaczkow. Nie toleruje modyfikowanego mleka wiec czekamy na rozkrecenie sie laktacji. W tej chwili stan mojej corci jest stabilny. I musi byc coraz lepiej nie mainnej opcji Oliwka jest silna po mamusi Zobacz załącznik 915380
Gosia gratulacje, jesteście z Oliwką mega siłaczkami, będzie dobrze córeczka cudowna, dla całej rodzinki dużo sił

reklama
Cieszę się ze nie będę sama z tym wszystkim . Nie wiem ... chyba xe świeżych lepiej ale wtedy trzeba zsynchronizować cykl dawczyni z naszym i nie wiem czy nie szybciej będzie wziac mrożonych . Chce zobaczyć co mi powiedzą . A Ty jakie myślałaś wziac ?

Kochana my robilismy ze swiezych komorek, ale nie synchronizowalismy cykli, tylko zarodki zamrozilismy i czekalismy az bylam gotowa na transfer. Jak tak patrze na forum kd to z mrozonych srednio z 12 komorek oczywiscie nie wsyzstkie sie rozmroza, z tego 3/4 zarodki powstaja. Moim zdaniem warto ze swiezych bo jednak te komorki sa glownie zbudowane z wody, co sprawia, ze nie mroza sie tak dobrze jak zarodki wiec kto wie czy te zaplodnione mrozone tez moga slabsze zarodki produkowac, nie zawsze ale moim zdaniem statystycznie jednak lepsze sa swieze. Mowie tylko z dobrego serca zebys wziela wszystkie za i przeciw pod uwage [emoji173]️

Chcialam Wam przedstawic moja mala ksiezniczke ktora przyszla niespodziewanie na swiat 8.11.2018 w 26tc z waga 950g. Oliwka oddycha sama jest na cepapie ma niestety zoltaczke ale to norma u takich malych dzieciaczkow. Nie toleruje modyfikowanego mleka wiec czekamy na rozkrecenie sie laktacji. W tej chwili stan mojej corci jest stabilny. I musi byc coraz lepiej nie mainnej opcji Oliwka jest silna po mamusi Zobacz załącznik 915380
Gosiu sercem i myślami jesteśmy tu wszystkie z Tobą. Gratuluje przeslicznej coreczki[emoji173]
Dużo zdrowka i siły dla Was.

Wchodzę tu rzadko , ale jak przeczytałam o tym w którym tyg malutka się pospieszyła to strasznie ciary mi przeszły i ciągle myślałam by bylo dobrze, wchodziłam codziennie czytac czy są jakieś nowe newsy u was, i okazywało się że jest super.Kochana zdrowka dla malutkiej, jest śliczna waleczna kruszynka POWODZONKA i 3 mam kciuki . Od razu jest lepiej na serduszku jak czyta się że jest wszystko dobrze . Pozdrawiam z moim 8 miesiecznym synkiem. :*

Witaj księżniczko dzielna.Gosiu gratulacje życzę wam zdrowia zdrowia i jeszcze raz zdrowia.

Dziękuję za kciuki, kochane. Beta urosła, jest 63,2!!!!
11 dpt
Progesteron 102
Bravo [emoji4] niech dalej rośnie dobrze [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️
@edloteh się pewnie połakomi na encorton ;)
Ja czekam na paczuszkę od dobrej duszyczki [emoji3526].... także może ktoś inny się zgłosi [emoji51]
Zawsze możecie wystymulować dawczynię, zapłodnić komórki i zamrozić zarodki, a Ty na spokojnie przygotujesz się do transferu jak będziesz gotowa na tip top:
@Kalno pomysł @dżoasia brzmi dobrze [emoji3526]nie będziesz musiała się spieszyć.
nie wiem czy we wszyskich polskich klinikach ale w invimed oferują zarodki 3dniowe przy KD (jeżeli się mylę poprawcie mnie dziewczyny [emoji85])... moim zdaniem przy takich kwotach warto rozważyć klinikę, która gwarantuje blastki do transferu...

Ale mam dzis duupnnyyy nastrój :( na poprawę smutasa zżarłam kfc , poprawiła ciachem - dopa nie pomogło :growl:
Trzeba było McDonalda zjeść [emoji6]
A tak poważnie, dzisiaj jest do du** a jutro będzie lepiej. Głowa do góry słonko [emoji3590] każda z nas czasem ma zjazd... dobrze, że to mija.
@dżoasia ale z tymi wizytami to jakaś maskara [emoji15][emoji15][emoji15] powiem ci że przej**** umówiłabym się do tej dr co prowadziła ci stymualcje i powiedziała jasno jak to wyglada.... ja rozumiem, że lekarz może być nieobecny w pracy, albo nie mieć czasu na kolejne wizyty... ale ten który przyjmuje cię na wizytę powinien być przygotowany do niej....
Ja będę musiała dostać coś na przyrost endometrium bo mam zawsze bardzo cienkie ,
Może scratching. Zmiana leków do crio. Czasem nasze organizmy przyzwyczajają się i nie reagujemy właściwie....
Miałaś badane endometrium (z pobraniem wycinka hist-pat) w 2 fazie cyklu?
@Ozis nieźle sobie radzisz z robótkami ręcznymi [emoji16]

Miłego weekendu wszystkim [emoji3526] i mocne kciuki [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️ na każdym etapie.

Gosienko, wszystkie tu o was myslimy, Oliwka jest piekna i taka silna [emoji173]️ nie ma innego wyjscia z takim klubem wsparcia musi byc dobrze! Caly czas jestescie w moich myslach i kazda mala informacja o Oliwci bardzo cieszy. Trzymajcie sie kochane nasze i do przodu [emoji173]️ mam nadzieje, ze Ty tez czujed sie dobrze po cc kochana.

reklama
Nie bardzo, piersi w ogóle nie czułam, no może takie delikatne pokluwanie w macicy, ale tak to nic. Poprzednim razem, kiedy się nie udało, piersi mnie bardzo bolały, więc te objawy chyba nie mają przełożenia. Chociaż i tak się wsłuchujemy ;-)
Miałaś blastke?
Tak mialam podaną blastusie waleczną we czw.

Wiem,ze do objawów jeszcze spooooro czasu,ale jak sie na coś czeka,to człowiek nie jedno sobie wymysli;)
Mnie od popoludnia dzis np lędźwie bola i pachwina coraz bardziej, choć ja "czulam"juz przed tranaferem.

Do góry