reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Czesc kochane teraz to juz na bank Was nie nadrobie ;)
Chcialam Wam przedstawic moja mala ksiezniczke ktora przyszla niespodziewanie na swiat 8.11.2018 w 26tc z waga 950g. Oliwka oddycha sama jest na cepapie ma niestety zoltaczke ale to norma u takich malych dzieciaczkow. Nie toleruje modyfikowanego mleka wiec czekamy na rozkrecenie sie laktacji. W tej chwili stan mojej corci jest stabilny. I musi byc coraz lepiej nie mainnej opcji Oliwka jest silna po mamusi Zobacz załącznik 915380
Gosiu śliczna,mała,dzielna kruszynka. Dużo zdrowia Wam życzę! :*

reklama
Hahahha,poszły. Wszystkie negatywne. Od początku miałam przeczucie,że się nie udało,no i raczej mnie nie myliło. Ostatnio na tym etapie sikańce już wychodziły,poczekam jeszcze na betę,ale nie robię sobie większych nadziei.
Ha, czyli cie przejrzalam:D
Dzis dopiero 6dpt to jeszcze nie skladaj broni:) bardziej bym sie zmartwila betą, sikance sa durne, jedziesz dzisiaj?

Cześć Dziewczyny jestem tu nowa, poczytuje Was już od dłuższego czasu. Jestem po in vitro, transfer miałam 31 października. Powiedzcie mi proszę po jakim czasie badana Wam betę bo ja miałam badana już dwa dni po tj. 2.listopada,(3,6) potem 6 dpt 7.9 następnie 9 dpt 21.5, no i os początku wskazuję że ciąża jest, jednak Pani dr powiedziała że bardzo słabo to przyrasta. I oczywiście moja radość spadła, nawet dobrze nie zdążyłam się ucieszyć. No bo jestem w tej ciąży ale co będzie dalej, dziś termin miesiączki 11dpt zrobiłam sobie test i są dwie kreseczki. Betę mam zrobić dopiero w środę. Jestem już totalnie skolowana. Staram się pocieszać że większość dziewczyn robi betę ok. 12-14 dnia bo niby wtedy zaczyna naprawdę rosnąć. Ale już sama nie wiem. Co myślicie

Właśnie chciałam do Ciebie też napisać Miałaś transfer w czw? Wszystko ok?? Ja czuję się dobrze, czasem mam klucie jajników czy delikatny ból w dole brzucha Lekarz kazał mi 16.11 zrobic betę
Tak ja mialam we czw transfer. Czuje sie dobrze:)obchodze się ze z soba jak z jajkiem,wstaje,klade sie powolutku bo lekarz twierdzi ze moj wysoki wzrost mi nie sprzyja,wiec mam zwolnić tempo
Nie moge sie doczekac Twojej bety:)drugasnie Ci kaze doktorek czekac na weryfikację, ją pierwsza zrobie 17lub19 zalezy jak sie z labem uda:)

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć Dziewczyny jestem tu nowa, poczytuje Was już od dłuższego czasu. Jestem po in vitro, transfer miałam 31 października. Powiedzcie mi proszę po jakim czasie badana Wam betę bo ja miałam badana już dwa dni po tj. 2.listopada,(3,6) potem 6 dpt 7.9 następnie 9 dpt 21.5, no i os początku wskazuję że ciąża jest, jednak Pani dr powiedziała że bardzo słabo to przyrasta. I oczywiście moja radość spadła, nawet dobrze nie zdążyłam się ucieszyć. No bo jestem w tej ciąży ale co będzie dalej, dziś termin miesiączki 11dpt zrobiłam sobie test i są dwie kreseczki. Betę mam zrobić dopiero w środę. Jestem już totalnie skolowana. Staram się pocieszać że większość dziewczyn robi betę ok. 12-14 dnia bo niby wtedy zaczyna naprawdę rosnąć. Ale już sama nie wiem. Co myślicie
To wczesny etap. Beta może się jeszcze rozkręcić. Zrób w 11 dpt i będzie jasne. Jak dzisiaj wyszedł Ci sikaniec, to całkiem możliwe, że ta beta rośnie. A jaki miałaś zarodek?

Do góry