U
użytkowniczka v
Gość
@JoannaRak powodzenia Kochana. Trzymam kciuki za super betę!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@JoannaRak powodzenia Kochana. Trzymam kciuki za super betę!
Pierwszy raz transfer sie w ogole nie udal, nie bede mowic jak sie czuje bo zbedne komentarze.
Nie wiem co robic ale mysle ze juz z tymi slabymi zarodkami nic nie bede robic, musze skonsultowac. Tyle przygotowan a wyszlo najgorzej co do tej pory.
Nie wiem co w tej sytuacji napisać......Pierwszy raz transfer sie w ogole nie udal, nie bede mowic jak sie czuje bo zbedne komentarze.
Nie wiem co robic ale mysle ze juz z tymi slabymi zarodkami nic nie bede robic, musze skonsultowac. Tyle przygotowan a wyszlo najgorzej co do tej pory.
Kochana, poczekaj i nie odstawiaj jeszcze lekow. Mi wyszla beta przy dwoch slabszych zarodkach po 14 dniach 21. Zreszta popatrz na niektore tutejsze przyklady. Może ruszy, moze nie, ale poczekaj jeszcze troche.Pierwszy raz transfer sie w ogole nie udal, nie bede mowic jak sie czuje bo zbedne komentarze.
Kochana, poczekaj i nie odstawiaj jeszcze lekow. Mi wyszla beta przy dwoch slabszych zarodkach po 14 dniach 21. Zreszta popatrz na niektore tutejsze przyklady. Może ruszy, moze nie, ale poczekaj jeszcze troche.