reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@dżoasia @sssurykatka amh mojej siostry to 0,2 i 31 lat a lekarz jej powiedział, że ma kiepskiej jakości komórki. Ale też się dziwie że lekarz ją zbył i nie podpowiedział, że może by warto teraz spróbować skoro są 3 pęcherzyki. I tak już się pomylił mówiąc przy stymulacji że lepiej nie będzie niż 1 a tu proszę, niespodzianka...

reklama
@dżoasia polecam czytnik ebookow :D swieci :D mozna czytac w ciemnosciach :D
Takie świecące to ja forum czytam :D Ale razi po oczach, a poza tym za ebooki to pewno trza płacić a ja mam swoją prywatną wypożyczalnię haha - kol z pracy ma chyba całą księgarnio - bibliotekę, ma bzika na punkcie książek i jak chce coś przeczytać to zawsze kupuje:o
My po becie nastawilismy sie na bliźniaki. Na pęcherzykowej jeden pecherzyk to spowrotem nastawienie ze jeden sie przyjął, na serduszkowej 2 serduszka [emoji173] [emoji173] toz to był dla nas szok [emoji44] i radość [emoji7] [emoji1]
Pamiętam to jak dziś!!!!
No sa Mega wszędzie z nami jeżdżą [emoji2] [emoji1] bardzo bardzo polecam [emoji106] pasują na kazde krzeslo bo maja regulacje pasów.
podeślij linka, żebym kiedyś wiedziała czego szukać :D

Rezygnuje z invitro kochane. Ja to jestem już ślepa kura (kurciu - przepraszam)bez okularów nie widzę nawet swoich stóp. To żeście mnie pocieszy - słyszałam tylko ze zeby i włosy leca. Mogę być łysa i szczerbata no ale dziecko ro chciałabym jednak Zobaczyć. [emoji5]
A ja jak oslepne to sobie kupie takie hipsterskie okulary w opraweczkach.. bo mam swoje stare i żal wydawac kasy bo niby dobre. Ale brzydkie. :p
Takie świecące to ja forum czytam :D Ale razi po oczach, a poza tym za ebooki to pewno trza płacić a ja mam swoją prywatną wypożyczalnię haha - kol z pracy ma chyba całą księgarnio - bibliotekę, ma bzika na punkcie książek i jak chce coś przeczytać to zawsze kupuje:o

Pamiętam to jak dziś!!!!

E book nie razi. Bo to taka technologia "sztucznego papieru". Nie męczy oczu i wogole fajne jest.
No teoretycznie sie placi jak za ksiazke. Ale jak sie zna czarna strone internetu to sie nie płaci;)

Ja myślę, że albo się spróbuj wstrzelic pomiędzy tak po 3 godzinach albo poczekaj jak odstawisz ten lutinus. Może on powoduje tego grzybka i lepiej by było najpierw jedno odrzucić?
Z drugiej strony to jeszcze 5dni to zależy jak się czujesz w sumie i czy masz jakieś objawy...
Ja osobiście nie lubię nadmiaru leków dopochwowych ale jak Ci to nie przeszkadza Mieciu to działaj. Buziaki

Dziekuje kochana, wlasnie tak zrobilam, nastawilam sobie budzik na 1 w nocy zeby zaaplikowac 3h po lutinusie zeby sie za bardzo nie wymieszalo. Gdyby jeszcze bylo 5 dni litinusa to bym poczekala, ale mam schodzic przez kolejne 5 tygodni z tej mojej dawki wiec tak dlugo boje sie czekac z ta infekcja. Dziekuje sloneckzo za rade [emoji173]️

Pamiętam to jak dziś!!!!

Ja też Pamiętam ten szok tymabrdziej że na pęcherzykowej Lekarz mówił że bardzo rzadko sie później drugi pojawia [emoji85] [emoji87]

https://agnes-im.pl/index.php?id_product=391&controller=product

https://agnes-im.pl/index.php?id_product=392&controller=product

Proszę bardzo naprawdę polecam!!!

Jerzy Zieba,nie wiem czy Ci z nim po drodze,zaleca skrojony czosnek z cebula postawić kolo lozka na noc,ja mialam cebule sama i od piatku pokoj wietrze,ale fakt ze lepiej mi sie oddychalo,no i smarowalam sie amolem,zoslaty juz resztki kataru do wysiakania,poza tym uzywalam spray wick do nosa no i 6000mg wit C i 8000wit D doustnie,to nie wiele ale bałam sie wiecej bo przed tranaferem jestem. Balam sie zapalenia oskrzeli ale jest o niebo lepiej,przynajmniej chorobskiem sie nie stresuje.. mam nadzieje ze i Ty szybko poczujesz sie lepiej.. zdrówka zycze
Z tymi kosmicznymi dawkami wit C lepiej uwazac. Zadnych witamin nie mozna naduzywac. Proponuje przegadac temat z jakims dobrym lekarzem. Jakiegokolwiek dobrego PR by nie mialy produkty sprzedawane przez Ziebe, to mimo wszystko lekarzem on nie jest...

Ostatnia edycja:
@dżoasia @sssurykatka amh mojej siostry to 0,2 i 31 lat a lekarz jej powiedział, że ma kiepskiej jakości komórki. Ale też się dziwie że lekarz ją zbył i nie podpowiedział, że może by warto teraz spróbować skoro są 3 pęcherzyki. I tak już się pomylił mówiąc przy stymulacji że lepiej nie będzie niż 1 a tu proszę, niespodzianka...
Kochana lekarz nie zaproponował, ale może warto dopytać samemu? Choćby u innego lekarza? O ile nie jest oczywiście za późno. U @anett96 przerwali stymulację bo był brak reakcji a potem piękny zwrot akcji i jednak urosły, na szybko zrobili punkcję i o, proszę - się denerwuje przed betą teraz :)

reklama
@Kurcia kochana Ty jesteś kanibalka jak mogłaś pożerać swoją rodzinkę wstydź się KFC omijamy i j3my ziarenka :) ;) [emoji173]

Nie besztajcie za KFC, Przeciez to kfc @Kurcia miala w zaleceniach od Pasnika zamiast intralipidu[emoji38]

Kurciu, piekna ta beta i tak sie ciesze, ze mozesz w koncu troszeczke odetchnac. Kurczaczek dal pedal na gaz i tak bedzie przez kolejne 8.5 miesiaca [emoji173]️
IMG_1735.JPG

Załączniki

• IMG_1735.JPG
    IMG_1735.JPG
    24,8 KB · Wyświetleń: 648
Do góry