reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej. Dziewczyny rozkłada mnie jakieś choróbako, mam taki zatkany nos, ze ledwo oddycham. Jakiś dobry sposób na cudowne ozdrowienie?? Mam nadzieje, ze nic złego z fasolka się nie stanie, tak się stresuje :(
Jerzy Zieba,nie wiem czy Ci z nim po drodze,zaleca skrojony czosnek z cebula postawić kolo lozka na noc,ja mialam cebule sama i od piatku pokoj wietrze,ale fakt ze lepiej mi sie oddychalo,no i smarowalam sie amolem,zoslaty juz resztki kataru do wysiakania,poza tym uzywalam spray wick do nosa no i 6000mg wit C i 8000wit D doustnie,to nie wiele ale bałam sie wiecej bo przed tranaferem jestem. Balam sie zapalenia oskrzeli ale jest o niebo lepiej,przynajmniej chorobskiem sie nie stresuje.. mam nadzieje ze i Ty szybko poczujesz sie lepiej.. zdrówka zycze

Jerzy Zieba,nie wiem czy Ci z nim po drodze,zaleca skrojony czosnek z cebula postawić kolo lozka na noc,ja mialam cebule sama i od piatku pokoj wietrze,ale fakt ze lepiej mi sie oddychalo,no i smarowalam sie amolem,zoslaty juz resztki kataru do wysiakania,poza tym uzywalam spray wick do nosa no i 6000mg wit C i 8000wit D doustnie,to nie wiele ale bałam sie wiecej bo przed tranaferem jestem. Balam sie zapalenia oskrzeli ale jest o niebo lepiej,przynajmniej chorobskiem sie nie stresuje.. mam nadzieje ze i Ty szybko poczujesz sie lepiej.. zdrówka zycze
Mam nadzieje, ze szybko minie. Dziękuje :)

Asia, Ty uwazaj z tym czytaniem ponocach przy slabym swietle, bo gdy bedziesz w ciazy to dopiero zobaczysz jak leci wzrok [emoji38] ja juz nic nie widze na mapie gdy jest Pogoda w tv, pytam M jaka temp u nas, bom slepa[emoji85] z kanapy do tv mamy jakies 2m, wiec normalnie wszystko widac
Wez nie gadaj, ja juz wlasnie taka slepa jestem :p szczerze mowiac to zastanawiam sie co w tych zarowkach ledowych jest takiego niby nieszkodliwego, ze maja byc super extra a mi wzrok leci odkad one sie staly takie bardziej popularne. Chyba, ze to jakis przypadek, bo jesli o ksiazki chodzi to czytam od ok 1,5 roku, a tak do poduszki to raczej rzadko, a jak juz to przeczytam 5str i lulu :D
Anett - wsiadam zaraz w swoje Ferrari i jadę!!!! W dupala nakopać za te wczesne testy i to w dodatku sikańce!
Ja ci dam ciezarna kopac w zadek!!! Nununu! :p :p Biedrona podziwiam cie za te baseny!!!

@adunnnia90 zajebiaszcze te foteliki do karmienia montowane na krzeslach:D

Moje tchnienie 4BC i 4CC za miesiąc kończy rok. Tez mialam nacięcie otoczki. Byl to crio transfer z dwóch ostatnich "słabszych" naszych mrozakow Zobacz załącznik 913679
Adunia oni są idealni!!!! Za każdym razem jak na nich spojrzę to mi lepiej i wiarę w to, że się uda odzyskuję:) narazie pozostaje mi czekać dluuugiee 3-4 tyg co się stanie z tymi torbielami:( jejkuuu chyba oszaleje to tego czasuuu

Wez nie gadaj, ja juz wlasnie taka slepa jestem :p szczerze mowiac to zastanawiam sie co w tych zarowkach ledowych jest takiego niby nieszkodliwego, ze maja byc super extra a mi wzrok leci odkad one sie staly takie bardziej popularne. Chyba, ze to jakis przypadek, bo jesli o ksiazki chodzi to czytam od ok 1,5 roku, a tak do poduszki to raczej rzadko, a jak juz to przeczytam 5str i lulu :D

Ja ci dam ciezarna kopac w zadek!!! Nununu! :p :p Biedrona podziwiam cie za te baseny!!!

@adunnnia90 zajebiaszcze te foteliki do karmienia montowane na krzeslach:D

Rezygnuje z invitro kochane. Ja to jestem już ślepa kura (kurciu - przepraszam)bez okularów nie widzę nawet swoich stóp. To żeście mnie pocieszy - słyszałam tylko ze zeby i włosy leca. Mogę być łysa i szczerbata no ale dziecko ro chciałabym jednak Zobaczyć. [emoji5]

6 g wit C to dużo. Duże ilości mogą uszkadzać nerki. Nie ryzykuj tak, zwłaszcza przed transferem.

reklama
Rezygnuje z invitro kochane. Ja to jestem już ślepa kura (kurciu - przepraszam)bez okularów nie widzę nawet swoich stóp. To żeście mnie pocieszy - słyszałam tylko ze zeby i włosy leca. Mogę być łysa i szczerbata no ale dziecko ro chciałabym jednak Zobaczyć. [emoji5]
Odpitol sie pani od mojego nazwiska :p

Do góry