sssurykatka
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Masz rację, już jej to mówiłam by poszła w tym tyg. do innego lekarza. Niby jest w 6 czy 7 dc więc nie jest za późno. Ostatnio punkcję miała w 12dc. Ale czy sama punkcja bez zapładniania ale z mrożeniem komórek wyjdzie taniej? Tylko ona jeszcze się martwi tym dodatnim wynikiem przeciwciała anty HBS (czy jakoś tak) W grudniu ma do zrobienia jeszcze jakieś badania w tym kierunku.Kochana lekarz nie zaproponował, ale może warto dopytać samemu? Choćby u innego lekarza? O ile nie jest oczywiście za późno. U @anett96 przerwali stymulację bo był brak reakcji a potem piękny zwrot akcji i jednak urosły, na szybko zrobili punkcję i o, proszę - się denerwuje przed betą teraz
Sama punkcja na pewno wyjdzie taniej - to koszt 1-2 tys zł, raczej w zależności od kliniki, ale w przypadku słabszych komórek bym nie ryzykowała mrożenia niezapłodnionych. Jak na pukncję wygrzebią, to i na zapładnianie się znajdzie, a może to być jedyna taka szansa...Masz rację, już jej to mówiłam by poszła w tym tyg. do innego lekarza. Niby jest w 6 czy 7 dc więc nie jest za późno. Ostatnio punkcję miała w 12dc. Ale czy sama punkcja bez zapładniania ale z mrożeniem komórek wyjdzie taniej? Tylko ona jeszcze się martwi tym dodatnim wynikiem przeciwciała anty HBS (czy jakoś tak) W grudniu ma do zrobienia jeszcze jakieś badania w tym kierunku.
Amh 2,76 menopur+gonal 14 pęcherzyków - 6 nadających się do zapłodnienia - 3 zarodki - finisz znasz [emoji173] [emoji7] tego samego Tobie życzę [emoji8]Czy któraś z Was szła protokołem krótkim z antagonistą? Wiem, że stymulacja jest od 3 dc. Ile mniej więcej pęcherzyków można się spodziewać? Jak było u Was?? I przy jakim amh?
Mietek skąd Ty te grafiki bierzesz?? Zayebyste!!!Nie besztajcie za KFC, Przeciez to kfc @Kurcia miala w zaleceniach od Pasnika zamiast intralipidu[emoji38]
Kurciu, piekna ta beta i tak sie ciesze, ze mozesz w koncu troszeczke odetchnac. Kurczaczek dal pedal na gaz i tak bedzie przez kolejne 8.5 miesiaca [emoji173]️Zobacz załącznik 913732
Jak te kurczaki z kfc żyją 3 tygodnie i sa gotowe do uboju to @Kurcia się nie dziwię, że Twój na takiej szamce tak ruszył A tak serio to żarcik oczywiście - jak tylko masz ochotę to se nie żałuj tych kfc, na zdrowe żarło przyjdzie jeszcze czas[emoji23][emoji23][emoji23] i to z kfc [emoji38][emoji38]