reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@chlopkers dzięki, ale Igorek dał czadu z tą betą :) To praktycznie taka jak u mnie. Mentalnie już się tak nastawiłam na bliźniaki, że będę nieco zawiedziona jak okaże się jeden bąbel (ja, która zawsze drżała w trwodze na myśl o twinsach i nie pozwalała zarodków zamrażać parami ;) ;)
My po becie nastawilismy sie na bliźniaki. Na pęcherzykowej jeden pecherzyk to spowrotem nastawienie ze jeden sie przyjął, na serduszkowej 2 serduszka [emoji173] [emoji173] toz to był dla nas szok [emoji44] i radość [emoji7] [emoji1]

Wez nie gadaj, ja juz wlasnie taka slepa jestem [emoji14] szczerze mowiac to zastanawiam sie co w tych zarowkach ledowych jest takiego niby nieszkodliwego, ze maja byc super extra a mi wzrok leci odkad one sie staly takie bardziej popularne. Chyba, ze to jakis przypadek, bo jesli o ksiazki chodzi to czytam od ok 1,5 roku, a tak do poduszki to raczej rzadko, a jak juz to przeczytam 5str i lulu :D

Ja ci dam ciezarna kopac w zadek!!! Nununu! [emoji14] [emoji14] Biedrona podziwiam cie za te baseny!!!

@adunnnia90 zajebiaszcze te foteliki do karmienia montowane na krzeslach:D
No sa Mega wszędzie z nami jeżdżą [emoji2] [emoji1] bardzo bardzo polecam [emoji106] pasują na kazde krzeslo bo maja regulacje pasów.

Adunia oni są idealni!!!! Za każdym razem jak na nich spojrzę to mi lepiej i wiarę w to, że się uda odzyskuję:) narazie pozostaje mi czekać dluuugiee 3-4 tyg co się stanie z tymi torbielami:( jejkuuu chyba oszaleje to tego czasuuu
Kochana będzie dobrze. Za każdym razem szukam twoim wpisów i. Mega trzymam kciuki [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji8]

reklama
Do góry