reklama
adunnnia90
Fanka BB :)
U nas bardzo kiepskie nasienie. Ja niedoczynność +hashimoto. 4 inseminacje nieudane. 1 transfer swiezaka nieudany. I drugi crio sie udał. W sumie mieliśmy 3 zarodkiAduniu kochana nasza a ile w sumie miałaś tranferkow?
Ale fajowe Panstwo prezesi!!!
adunnnia90
[emoji8] [emoji7] Igorek tez taki będzie [emoji173]Alez masz urocze te maluszki [emoji7][emoji7]
adunnnia90
My po becie nastawilismy sie na bliźniaki. Na pęcherzykowej jeden pecherzyk to spowrotem nastawienie ze jeden sie przyjął, na serduszkowej 2 serduszka [emoji173] [emoji173] toz to był dla nas szok [emoji44] i radość [emoji7] [emoji1]@chlopkers dzięki, ale Igorek dał czadu z tą betą To praktycznie taka jak u mnie. Mentalnie już się tak nastawiłam na bliźniaki, że będę nieco zawiedziona jak okaże się jeden bąbel (ja, która zawsze drżała w trwodze na myśl o twinsach i nie pozwalała zarodków zamrażać parami
adunnnia90
Poradzi! Trzeba wierzyć, ja zawsze pisze ze nie ma. Słabych tylko sa WALECZNE ZARODKICudne te Twoje bąbelki,Boze jak ja bym chciała zeby moj maluszek tez sobie poradzil,jak Twoje skarbusie...Są idealne
[emoji7] [emoji173]️
Biedroneczka83
Odpitol sie pani od mojego nazwiska
Noe wszystkim pieskom na imię.....
adunnnia90
No sa Mega wszędzie z nami jeżdżą [emoji2] [emoji1] bardzo bardzo polecam [emoji106] pasują na kazde krzeslo bo maja regulacje pasów.Wez nie gadaj, ja juz wlasnie taka slepa jestem [emoji14] szczerze mowiac to zastanawiam sie co w tych zarowkach ledowych jest takiego niby nieszkodliwego, ze maja byc super extra a mi wzrok leci odkad one sie staly takie bardziej popularne. Chyba, ze to jakis przypadek, bo jesli o ksiazki chodzi to czytam od ok 1,5 roku, a tak do poduszki to raczej rzadko, a jak juz to przeczytam 5str i lulu
Ja ci dam ciezarna kopac w zadek!!! Nununu! [emoji14] [emoji14] Biedrona podziwiam cie za te baseny!!!
@adunnnia90 zajebiaszcze te foteliki do karmienia montowane na krzeslach
adunnnia90
Kochana będzie dobrze. Za każdym razem szukam twoim wpisów i. Mega trzymam kciuki [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji8]Adunia oni są idealni!!!! Za każdym razem jak na nich spojrzę to mi lepiej i wiarę w to, że się uda odzyskuję narazie pozostaje mi czekać dluuugiee 3-4 tyg co się stanie z tymi torbielami jejkuuu chyba oszaleje to tego czasuuu
sssurykatka
Wow ale historiaMy po becie nastawilismy sie na bliźniaki. Na pęcherzykowej jeden pecherzyk to spowrotem nastawienie ze jeden sie przyjął, na serduszkowej 2 serduszka [emoji173] [emoji173] toz to był dla nas szok [emoji44] i radość [emoji7] [emoji1]
reklama
jagodaaga
Mało pisze....bo czasu mi brak;( ale czytam , zaciskamocno kciuki za wszystkie kropki ...dam znać co i jak jak już będę wiedziała, że mogę procedurę zacząć dziękuję kochanaKochana będzie dobrze. Za każdym razem szukam twoim wpisów i. Mega trzymam kciuki [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji8]
Podziel się: