reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny ile czasu czeka się na wyniki badań DNA płodu. Zapytam dopiero we wtorek i jeśli pappa wyjdzie słabo to od razu idę na to badanie. U mnie kosztuje 1999 zł.

@Dgd @Kurcia trzymam kciuki za przygarnięcie i przyklejenie się Waszych kurczaczków ✊✊✊✊✊
@Beata 4 za betę piękniusią i rosnącą ✊✊✊
Trzymajcie się dziewczyny cieplutko. Ja już dzisiaj ochłonęłam po ostatnim niepowodzeniu i zaczynam zbierać się do kolejnej walki o moje kurczaki bo nie mamy już żadnych mrozaczków. Ale najpierw prawdopodobnie zabieg histeroskopia.

Ja właśnie w samochodzie. Tak czekałam na tel. rano, że jak w końcu nie zadzwonił, to miałam 30 min. na wyszykowanie się. No i był tzw. siwy dym, mąż już w samochodzie a ja w gaciach biegałam po domu:rolleyes2:. Ale już no-spa i relanium wzięte, więc jest dobrze. Transfer o 11:30. Uff, nie życzę nikomu takich ekscytujących transferów.
Kochana tobie tez wysylam ciazowe zarazki i trzymam mocno kciuki [emoji256][emoji256][emoji173][emoji173][emoji110][emoji110][emoji110]

Cześć Dziewczyny! Bardzo dawno mnie tu nie było.W pewnym momencie musiałam oczyścić głowę...Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie [emoji4] Chciałam Wam przekazać,ze 6 tygodni temu przyszła na świat moja cudowna coreczka[emoji4] Uczymy się się siebie nawzajem,mamy łatwiejsze i trudniejsze chwile,ale wszystkie są równie piękne. Życzę każdej z Was takiej radości![emoji173]️Zobacz załącznik 909284
Cudownie gratulacje dla rodzicow [emoji7][emoji7][emoji173][emoji173]Jakie piekne oczy oj matka bedzie sie ojciec musial napracowac nad odpedzaniem chlopakow [emoji16][emoji16]

reklama
Do góry