reklama
Margit2018
Fanka BB :)
Kurciu mam nadzieję że dzisiaj te całe lata nieszcześcia zamienią się w szczęśliwy czas. Czas już zakończyć przygode z in vitro bo ile można.
ilmenau
Ale czy masz mieć podawaną tą insulinę, nie rozumiem?
Standardowo robi się test tolerancji glukozy i test insulinowy, pobierają Ci krew na czczo, potem pijesz glukozę i ponownie po godzinie i dwóch pobierają krew. Nie jest to badanie niebezpieczne, choć po tek glukozie strasznie mnie muliło.
Jak to prywatne badanie to te babki są jakieś przewrażliwione. Klient chce, klient ma, wolny rynek. Nie wiem na co miałyby mieć "podkładkę" i dlaczego miałabyś "paść"... Nie możesz poszukać innego laboratorium?
Hejka. Dziewczyny mam pytanie . Lekarz kazał mi wykonac badanie glukoza+ insulina. Poszłam do laboratorium, a Panie mi mówią że mi nie zrobią, muszę mieć skierowanie z dokładną rozpiska co i jak bo " jak bym im padła po insulinie to żeby miały podkładkę " . Oczywiście prywatnie chciałam to zrobić. Dżizessss robiła któraś to badanie? Czy ono jest niebezpieczne? Nie czaję...czy jakieś zacofanie jest w tym moim mieście ? Czy serio mam się bać tej insuliny?
Nie, to jest na wszelki wypadek jakbyś miała straszne problemy z cukrem. U mnie np alab wymaga skierowania a diagnostyka już nie. Poszukaj innego labu. Badanie jest po prostu nudne bo musisz siedzieć dwie godziny i niektórych to zamula na jakiś czas ale generalnie jest bezpieczne
ilmenau
@Kurcia przygarniaj swojego kurczaczka i niech z tobą zostanie przez kolejne 8 miesięcy!!!
@Dgd mocne kciuki za twój transfer, niech Kropek zostanie z mamą do szczęśliwego porodu
@Beata 4 mocne kciuki za wyniki, pamiętaj to jeszcze trochę wcześnie na betę
Miłej soboty wszystkim! My dzisiaj informujemy teściów o ciąży
@Dgd mocne kciuki za twój transfer, niech Kropek zostanie z mamą do szczęśliwego porodu
@Beata 4 mocne kciuki za wyniki, pamiętaj to jeszcze trochę wcześnie na betę
Miłej soboty wszystkim! My dzisiaj informujemy teściów o ciąży
annemarie
Taaa niestety, wysoki poziom progesteronu rozluznia jelita i zwalnia ich prace, przez co zalegajaca w jelitach „ tresc” (tak to nazwijmy) twardnieje i staje sie trudna do wydalenia. Kolejna sprawa to powiekszajaca sie macica ktora uciska na jelita.Czy przyjmowanie luteiny może mieć wpływ na wyproznianie się? Bo już było u mnie ok i odkąd wróciłam do luteiny znów zaczął się problem. Ale to może przypadek, może to nie przez luteine..? Jak sądzicie?
Ja właśnie w samochodzie. Tak czekałam na tel. rano, że jak w końcu nie zadzwonił, to miałam 30 min. na wyszykowanie się. No i był tzw. siwy dym, mąż już w samochodzie a ja w gaciach biegałam po domu. Ale już no-spa i relanium wzięte, więc jest dobrze. Transfer o 11:30. Uff, nie życzę nikomu takich ekscytujących transferów.Dziekuje dziewczyny!
Jestescie nieocenione. Az mi sie lzy zakrecily. Takie wsparcie.
Transfer w południe wiec jeszcze siedze w domu.
@Dgd a Ty o ktorej??
reklama
misis188
To ja Wam powiem ze w ciazy wogole nie mialam problemów z wyproznianiem-sama bylam w szoku bo przed ciaza szlam na kibelek raz na kilka dni a tu nawet dwa razy dziennieTaaa niestety, wysoki poziom progesteronu rozluznia jelita i zwalnia ich prace, przez co zalegajaca w jelitach „ tresc” (tak to nazwijmy) twardnieje i staje sie trudna do wydalenia. Kolejna sprawa to powiekszajaca sie macica ktora uciska na jelita.
Podziel się: