reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny ile czasu czeka się na wyniki badań DNA płodu. Zapytam dopiero we wtorek i jeśli pappa wyjdzie słabo to od razu idę na to badanie. U mnie kosztuje 1999 zł.

@Dgd @Kurcia trzymam kciuki za przygarnięcie i przyklejenie się Waszych kurczaczków ✊✊✊✊✊
@Beata 4 za betę piękniusią i rosnącą ✊✊✊
Trzymajcie się dziewczyny cieplutko. Ja już dzisiaj ochłonęłam po ostatnim niepowodzeniu i zaczynam zbierać się do kolejnej walki o moje kurczaki bo nie mamy już żadnych mrozaczków. Ale najpierw prawdopodobnie zabieg histeroskopia.

Ja właśnie w samochodzie. Tak czekałam na tel. rano, że jak w końcu nie zadzwonił, to miałam 30 min. na wyszykowanie się. No i był tzw. siwy dym, mąż już w samochodzie a ja w gaciach biegałam po domu:rolleyes2:. Ale już no-spa i relanium wzięte, więc jest dobrze. Transfer o 11:30. Uff, nie życzę nikomu takich ekscytujących transferów.
Kochana tobie tez wysylam ciazowe zarazki i trzymam mocno kciuki [emoji256][emoji256][emoji173][emoji173][emoji110][emoji110][emoji110]

Cześć Dziewczyny! Bardzo dawno mnie tu nie było.W pewnym momencie musiałam oczyścić głowę...Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie [emoji4] Chciałam Wam przekazać,ze 6 tygodni temu przyszła na świat moja cudowna coreczka[emoji4] Uczymy się się siebie nawzajem,mamy łatwiejsze i trudniejsze chwile,ale wszystkie są równie piękne. Życzę każdej z Was takiej radości![emoji173]️Zobacz załącznik 909284
Cudownie gratulacje dla rodzicow [emoji7][emoji7][emoji173][emoji173]Jakie piekne oczy oj matka bedzie sie ojciec musial napracowac nad odpedzaniem chlopakow [emoji16][emoji16]

reklama
Do góry