reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja właśnie w samochodzie. Tak czekałam na tel. rano, że jak w końcu nie zadzwonił, to miałam 30 min. na wyszykowanie się. No i był tzw. siwy dym, mąż już w samochodzie a ja w gaciach biegałam po domu:rolleyes2:. Ale już no-spa i relanium wzięte, więc jest dobrze. Transfer o 11:30. Uff, nie życzę nikomu takich ekscytujących transferów.
✊✊✊✊✊✊

reklama
Cześć Dziewczyny! Bardzo dawno mnie tu nie było.W pewnym momencie musiałam oczyścić głowę...Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie [emoji4] Chciałam Wam przekazać,ze 6 tygodni temu przyszła na świat moja cudowna coreczka[emoji4] Uczymy się się siebie nawzajem,mamy łatwiejsze i trudniejsze chwile,ale wszystkie są równie piękne. Życzę każdej z Was takiej radości![emoji173]️
IMG_5033.JPG

Załączniki

• IMG_5033.JPG
    IMG_5033.JPG
    190,5 KB · Wyświetleń: 488
Dziewczyny, szczescia duzo dzisiaj! Bedzie piekny dzien :)
Musi !!! U mnie synus wraca po 1.5 tygodnia nieobecnosci!!

A teraz taka akcja: spotkanie w Wawie w nastepny weekend. Na fejsie zaczelysmy sie umawiac, moze ktos stad tez chcialby sie dolaczyc?

Taaa niestety, wysoki poziom progesteronu rozluznia jelita i zwalnia ich prace, przez co zalegajaca w jelitach „ tresc” (tak to nazwijmy;)) twardnieje i staje sie trudna do wydalenia. Kolejna sprawa to powiekszajaca sie macica ktora uciska na jelita.
Dziękuję za odpowiedź :happy2: Choć nie bardzo ona mi się podoba...A już było dobrze... :oo2:

Ja właśnie w samochodzie. Tak czekałam na tel. rano, że jak w końcu nie zadzwonił, to miałam 30 min. na wyszykowanie się. No i był tzw. siwy dym, mąż już w samochodzie a ja w gaciach biegałam po domu:rolleyes2:. Ale już no-spa i relanium wzięte, więc jest dobrze. Transfer o 11:30. Uff, nie życzę nikomu takich ekscytujących transferów.
Oby wszystko poszło dobrze:)

reklama
powodzenia i szczescia na kolejne 9 miesiecy❤️

Do góry