annemarie
Fanka BB :)
Gruszki wciagam non stop, wogole tylko owoce mnie ratujaSliwki dobry pomysl!Swieze sliwki i gruszki polecam poki jeszcze sa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gruszki wciagam non stop, wogole tylko owoce mnie ratujaSliwki dobry pomysl!Swieze sliwki i gruszki polecam poki jeszcze sa
Mi mówił lekarz zeby uwazac ze sliwkami ale to chyba tymi suszonymi. Zygasz? ja dzięki ciazy wien coco znaczy wstret di jedzeniaGruszki wciagam non stop, wogole tylko owoce mnie ratujaSliwki dobry pomysl!
Dziewczyny ile czasu czeka się na wyniki badań DNA płodu. Zapytam dopiero we wtorek i jeśli pappa wyjdzie słabo to od razu idę na to badanie. U mnie kosztuje 1999 zł.
Tak. Chyba Cię tym nie urazilam?I dlatego dajesz takie oceny?
Najważniejsze są teraz przyrosty ale myślę że taka beta jest bardzo ładna jak na 7 dpt gratulacjekochane moje dziękuję za fluidki i kciukaski mam wyniki Estradiol 1109 Progesteron >80 a beta hcg 42 w 7dpt czy mogę się powoli cieszyć ?
Myślę że możesz skakać pod sam sufit. Gratulacje!kochane moje dziękuję za fluidki i kciukaski mam wyniki Estradiol 1109 Progesteron >80 a beta hcg 42 w 7dpt czy mogę się powoli cieszyć ?
Wlasnie ze nie rzygam, moze jakbym tak raz a dobrze... to by mnie prestalo mulicobawiam sie ze to juz kwestia dni...Mi mówił lekarz zeby uwazac ze sliwkami ale to chyba tymi suszonymi. Zygasz? ja dzięki ciazy wien coco znaczy wstret di jedzenia
I powiem wam ze zyganie wcale nie takie straszne bo ja np duzo schudlam w ciąży na poczatku i teraz wchodzę do spodni do ktorych przed ciaza nie wchodzilam
kochane moje dziękuję za fluidki i kciukaski mam wyniki Estradiol 1109 Progesteron >80 a beta hcg 42 w 7dpt czy mogę się powoli cieszyć ?
No piekny wynik, jaki progesteron pod niebiosaPiekna zdrowa ciaza, soczek pijemy dla nowego dzidziusiakochane moje dziękuję za fluidki i kciukaski mam wyniki Estradiol 1109 Progesteron >80 a beta hcg 42 w 7dpt czy mogę się powoli cieszyć ?