A możesz coś więcej o nim napisać, jak długo leczysz się u niego? Bo ja tak trochę przez przypadek na niego trafiłam, ale wydał mi się konkretnym facetemDr Grettka
reklama
lafantynka
Fanka BB :)
Wooow!!! Pieknie Gratulacje! Dbajcie o siebie!Cześć dziewczyny. Wczorajsze usg potwierdziło ciążę tętno było widać, ale serduszko usłyszę w przyszły poniedziałek wszystkim staraczkom życzę żeby się udało, a wierzę że się uda, może nie od razu ale w końcu się uda
Zobacz załącznik 907916
lafantynka
redferrari
Może właśnie pora żebyś pomilczała? i wtedy może on coś powie, może warto go zapytać co myśli... i zostawić z tym pytaniem na jakiś czas w milczeniu?On nigdy nie gadał ja zawsze nawijam za dwóch
nie znam człowieka, ale jeśli ma w sobie tykającą bombę, bo nie ma z kim pogadać i jak emocji wyrzucić, a Ty swoimi emocjami dominujesz, co jest oczywiste, bo to Ty jednak bardziej jesteś fizycznie zaangażowana w procedurę, to on sobie nie radzi?
Ja to uwielbiam jak jest problem po prostu z moim emkiem pociszać... przytulić się pogłaskać po rączce... potem przychodzi czas na rozmowy... jak obydwojgu nam się ułoży w głowach wszystko...
pamiętaj, że mu nie wszystko się tak układać szybko może jak Tobie - trzeba cierpliwości do ivf, męża, lekarzy i pracy i wszystkiego wkoło
Mamma!Mia!
Jakie witaminy mogły byście polecić na I trymestr?
redferrari
Mi dwóch lekarzy poleciło femibion natan 1Jakie witaminy mogły byście polecić na I trymestr?
sunrisea
Naucz mnie gadac... u mnie ja nic nie mowieOn nigdy nie gadał ja zawsze nawijam za dwóch
@nadziejamooja;)
Dziewczyny, czy któraś z Was testowała w 9dpt? Ja mam dzisiaj 8 dpt i chciałam już jutro testować mimo ze lekarz powiedział 10-11dpt
sunrisea
a jakiego zarodka miałas transfer?Dziewczyny, czy któraś z Was testowała w 9dpt? Ja mam dzisiaj 8 dpt i chciałam już jutro testować mimo ze lekarz powiedział 10-11dpt
reklama
@nadziejamooja;)
Miałam transfer 3 dniowe zarodkia jakiego zarodka miałas transfer?
Podziel się: