reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny, dzisiaj dotarlam juz tak daleko jak jeszcze nigdy przez ostatnie trzy lata. Czeka mnie pewno bardzo wyboista droga , blizniaki nie byly w planie, ale widocznie zycie postanowilo inaczej, schylam glowe i biore co daje[emoji173]️[emoji173]️Dla tych ktore mnie nie znaja... 3 lata walki , pieniadze jak na mercedesa luksus klasy, setki zastrzykow, tabletek, badan, dodatkowe kilogramy, dzisiatki negatywnych testow, i dzisiatki pozytywnych konczacych sie niestety , pustym jajem, brakiem serca i poronieniem. Szlam dzisiaj jak na skazanie, wychodzac nie wiedzialam gdzie zaparkowalam samochod tak mnie to zbilo z nog...dwa malenkie serduszka, ktore postanowily zyc pomimo wszystko. Nie zapomne tego widoku do konca zycia. Nie poddawajcie sie i po 5 transferach...droga jest ciezka, kamienista , raniaca ale i uczaca pokory do zycia, mi dzisiaj pokazalo ze bedzie tak jak ono chce nie jak planujemy my , ludzie.
Kochana podczytuje to forum, ale się juz nie udzielam jak kiedyś. Ale szukałam Twojego postu, sledzialam Twój los..podwójnie Ci dzis los wynagrodzil to co wcześniej musiałaś przejść, I zobaczysz za 8 miesięcy Ujrzysz dwie pięknie różowe pupcie [emoji173]️ [emoji173]️ PS. Z blizniakami wcale nie jest tak źle [emoji6] a za to bardzo bardzo wesoło, no i wszystko masz wynagradzane podwójnym uśmiechem i podwójna bezwarunkowa miłością [emoji4] [emoji7]

A masz jedno [emoji173] czy [emoji173][emoji173] pod swoim sercem?
Dwa, i jutro kończą 10 miesięcy... [emoji173] [emoji173] kiedy to zlecialo nie wiem, ale wiem Jedno : NAJPIĘKNIEJSZE 10 MIESIĘCY MOJEGO ŻYCIA [emoji7]
IMG_20181011_092109.jpg

Załączniki

• IMG_20181011_092109.jpg
    IMG_20181011_092109.jpg
    62,4 KB · Wyświetleń: 422
U mnie przestój :)
A Ty co działasz??? :D

Piękne bobo :D Jakby robiło balony z gumy do żucia :D

Albo to te resztki z Ciebie wychodzą albo to od polipa. Mi przy polipie non stop coś ciekło - czasem nie potrafiłam odróżnić kiedy była @ a kiedy plamienie. Miałam bezowulacyje cykle, więc tym bardziej ciężko mi było to uchwycić. Chyba, że byłam na lekach (głównie progesteron niby na wyregulowanie cyklu, to wtedy było ok)

Nooooo to mega kciuki za szczęśliwą 13stkę!!! :)
A ja szczerze mówiąc to nic oprócz tego ze poszłam tydzień temu i w laboratorium opierdzielilam ze nie mam wynikow ANA to zrobili i dziś dostałam wynniki ale okazuje się ze wysłali kopie tego co wcześniej dostałam wiec pojechałam do nich znowu a babka zadzwonila do głównego labo i okazało się ze u nas te ANA to ANCA hmmm bardzi dziwne
Może Asiu liknij okiem fachowym
Co prawda odesłałam to do Pasnika i czekam , ale tak czy siak zrobię je będąc w Polsce
To powiadasz ,ze przestój ? Ale mysle,ze w listopadzie ruszasz??

A ja szczerze mówiąc to nic oprócz tego ze poszłam tydzień temu i w laboratorium opierdzielilam ze nie mam wynikow ANA to zrobili i dziś dostałam wynniki ale okazuje się ze wysłali kopie tego co wcześniej dostałam wiec pojechałam do nich znowu a babka zadzwonila do głównego labo i okazało się ze u nas te ANA to ANCA hmmm bardzi dziwne
Może Asiu liknij okiem fachowym
Co prawda odesłałam to do Pasnika i czekam , ale tak czy siak zrobię je będąc w Polsce
To powiadasz ,ze przestój ? Ale mysle,ze w listopadzie ruszasz??

Załączniki

• 716950B3-A001-4D96-A152-5C5B8F36A47B.jpeg
    716950B3-A001-4D96-A152-5C5B8F36A47B.jpeg
    62,3 KB · Wyświetleń: 90
Kochana podczytuje to forum, ale się juz nie udzielam jak kiedyś. Ale szukałam Twojego postu, sledzialam Twój los..podwójnie Ci dzis los wynagrodzil to co wcześniej musiałaś przejść, I zobaczysz za 8 miesięcy Ujrzysz dwie pięknie różowe pupcie [emoji173]️ [emoji173]️ PS. Z blizniakami wcale nie jest tak źle [emoji6] a za to bardzo bardzo wesoło, no i wszystko masz wynagradzane podwójnym uśmiechem i podwójna bezwarunkowa miłością [emoji4] [emoji7]
Dziekuje za pamiec❤️❤️

@Szczescie1986 Kochana, jak ujemne to znaczy, że dobrze! Kurczę, musi się udać w końcu!!
No ja zobaczę kiedy, mam nadzieję na ten listopad - pod koniec cyklu jade na wizytę i zobaczę co w trawie piszczy. Robiłam w 2dc hormony i wszystko powracało do normy, więc mam nadzieję, że i jajniki odsapnęły. Ale i tak jeszcze ponad miesiąc do transferu, więc na razie podczytuję i udzielam się tak rekreacyjnie :D

hej, tak czuje sie super! Nie moge sie juz doczekac, jakies takie dziwne emocje ktore ciezko opisac. My wlasnie z mezem wyjezdzamy na weekend! Nie moge sie doczekac juz kiedy to sie wszystko zacznie!

A wiecie ze dokladnie rok mija w listopadzie od ostatniego transferu (13 listopad) teraz bedzie chyba kilka dni wczesniej.

To super Asiu, ze ta immunosupresja juz za Toba i wszystko przeszlas lagodnie, teraz tylko do przodu! masz super nastawienie, trzymam kciuki za ten najlepszy prezent na swieta [emoji173]️[emoji173]️ Udanego weekendu :)

reklama
Do góry