Szczescie1986
Fanka BB :)
Hmm No to rzeczywiście ale grunt ,ze masz i teraz ta stymulacja dobrze się powiodła, a teraz nabieraj siły bo bierzesz pewnie dwa od razu?Właśnie kiedy dokładnie masz wizytę u Lewego?To już jakoś na dniach??
Do 2019 jest daleko, nie czekaj tyle! Najwyżej wtedy się będziesz już stymulować w nowej klinice. Do tego crio ja bym raczej jakoś długo nie czekała.Te ostatnie zarodki niby najmniej rokują i w sumie ci powiem, że one albo mają w nosie i nie dają bety albo zaskakują i są piękne ciąże z nich, jak np u @Sol
Moje dzidzie ponoć nie są normalnie klasyfikowane, nie wiem czemu - taka polityka kliniki. Wiem tylko, że mam 2 blastki pełne, 2 wczesne (mrożone po 2 na jednej słomce - jedna pełna, jedna wczesna) i 2 wczesne ciut opóźnione - wcześniej pisałam, że są z 6tej doby, ale przecież one są też z 5tej tylko ponoć mrożone po południu (trochę dziwne, bo rano były jeszcze 12komórkowe a po południu juz się stały wczesnymi blastkami, hmmmmm )
A ja Mam jednego szkraba i go zabiorę tylko musze być gotowa , ale w sumie beta była 5 wiec coś ruszyło bez żadnych wspomagaczy Bo wcześniejsza była 17 ale może to przez ostatni zastrzyk hmmm dziwne to No , ale cóż
A lewego mam 30 czyli już bliżej niż dalej i w nowej klinice 14 listopada u mnie