reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny pomóżcie .
Dziewiąta doba po transferze (dwa mrożaczki 5d blastki )
Teścik dwie kreseczki wywaźne
Pojechalam zrobić sobie betkę 223,50mlU/ml.
Jakmyślicie jest ok?
Piękna [emoji173]️
Powtórz za dwa dni, żeby sprawdzić przyrost a potem czekaj na piękne widoki na usg [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️

Ja mialam 177 w 10 dpt i efekt dzisiejszy szokujacy[emoji173]️[emoji173]️
Niech te [emoji173]️[emoji173]️ biją mocno do 38tc, a potem szczęśliwie wyjdą i niech robią tyle kupy żeby tata miał co robić ;)
Gratuluje kochana [emoji8]
Ale powiem ci, że ta początkowa betka wskazywała na jedno [emoji6] a tu taki cudowny psikus [emoji173]️[emoji173]️

Otóż melduje sie po.
Punkcja w poniedziałek. Estradiol dzis 1300. Pecherzykow tak jak ostatnio z 13 lacznie.
Bedziemy trzymac wszystkie do 5 doby. Transfer na jednego swiezo, ale jeszcze mam jutro zbadac progesteron.
Za owocną punkcję. Dorodne jajka, i plemniki w najlepszej formie [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️

Udanego weekendu wszystkim [emoji5]
A dla potrzebujących jak zawsze zostawiam masę [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️ może przyda się komuś [emoji5]

@annemarie nie na długo się uspokoiłam :hmm: Załatwilam się jeszcze ze 2 razy i śluz był lekko zabarwiony...Powinnam poczuć ulgę, że wreszcie się udało, ale brzuch mnie zaczął boleć. A Mała dziś wyjątkowo szaleje, jakby mnie chciała uspokoić w ten sposób...

@annemarie nie na długo się uspokoiłam :hmm: Załatwilam się jeszcze ze 2 razy i śluz był lekko zabarwiony...Powinnam poczuć ulgę, że wreszcie się udało, ale brzuch mnie zaczął boleć. A Mała dziś wyjątkowo szaleje, jakby mnie chciała uspokoić w ten sposób...
Kochana, jak to z odbytu jest to sa pekajace naczynka od wysilku .Nie ma polaczenia pochwy z odbytem( na szczescie):)

Dziewczyny, dzisiaj dotarlam juz tak daleko jak jeszcze nigdy przez ostatnie trzy lata. Czeka mnie pewno bardzo wyboista droga , blizniaki nie byly w planie, ale widocznie zycie postanowilo inaczej, schylam glowe i biore co daje❤️❤️Dla tych ktore mnie nie znaja... 3 lata walki , pieniadze jak na mercedesa luksus klasy, setki zastrzykow, tabletek, badan, dodatkowe kilogramy, dzisiatki negatywnych testow, i dzisiatki pozytywnych konczacych sie niestety , pustym jajem, brakiem serca i poronieniem. Szlam dzisiaj jak na skazanie, wychodzac nie wiedzialam gdzie zaparkowalam samochod tak mnie to zbilo z nog...dwa malenkie serduszka, ktore postanowily zyc pomimo wszystko. Nie zapomne tego widoku do konca zycia. Nie poddawajcie sie i po 5 transferach...droga jest ciezka, kamienista , raniaca ale i uczaca pokory do zycia, mi dzisiaj pokazalo ze bedzie tak jak ono chce nie jak planujemy my , ludzie.

ryczę czytając Twoje słowa, wzruszyłaś mnie bardzo
zawsze będę pamiętać Twoją wolę walki i mam zamiar brać z takiej postawy do życia przykład

GRATULACJE i trzymam mocno

reklama
Do góry