reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny pomóżcie .
Dziewiąta doba po transferze (dwa mrożaczki 5d blastki )
Teścik dwie kreseczki wywaźne
Pojechalam zrobić sobie betkę 223,50mlU/ml.
Jakmyślicie jest ok?
Piękna [emoji173]️
Powtórz za dwa dni, żeby sprawdzić przyrost a potem czekaj na piękne widoki na usg [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️

Ja mialam 177 w 10 dpt i efekt dzisiejszy szokujacy[emoji173]️[emoji173]️
Niech te [emoji173]️[emoji173]️ biją mocno do 38tc, a potem szczęśliwie wyjdą i niech robią tyle kupy żeby tata miał co robić ;)
Gratuluje kochana [emoji8]
Ale powiem ci, że ta początkowa betka wskazywała na jedno [emoji6] a tu taki cudowny psikus [emoji173]️[emoji173]️

Otóż melduje sie po.
Punkcja w poniedziałek. Estradiol dzis 1300. Pecherzykow tak jak ostatnio z 13 lacznie.
Bedziemy trzymac wszystkie do 5 doby. Transfer na jednego swiezo, ale jeszcze mam jutro zbadac progesteron.
Za owocną punkcję. Dorodne jajka, i plemniki w najlepszej formie [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️

Udanego weekendu wszystkim [emoji5]
A dla potrzebujących jak zawsze zostawiam masę [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️ może przyda się komuś [emoji5]

@annemarie nie na długo się uspokoiłam :hmm: Załatwilam się jeszcze ze 2 razy i śluz był lekko zabarwiony...Powinnam poczuć ulgę, że wreszcie się udało, ale brzuch mnie zaczął boleć. A Mała dziś wyjątkowo szaleje, jakby mnie chciała uspokoić w ten sposób...

@annemarie nie na długo się uspokoiłam :hmm: Załatwilam się jeszcze ze 2 razy i śluz był lekko zabarwiony...Powinnam poczuć ulgę, że wreszcie się udało, ale brzuch mnie zaczął boleć. A Mała dziś wyjątkowo szaleje, jakby mnie chciała uspokoić w ten sposób...
Kochana, jak to z odbytu jest to sa pekajace naczynka od wysilku .Nie ma polaczenia pochwy z odbytem( na szczescie):)

Dziewczyny, dzisiaj dotarlam juz tak daleko jak jeszcze nigdy przez ostatnie trzy lata. Czeka mnie pewno bardzo wyboista droga , blizniaki nie byly w planie, ale widocznie zycie postanowilo inaczej, schylam glowe i biore co daje❤️❤️Dla tych ktore mnie nie znaja... 3 lata walki , pieniadze jak na mercedesa luksus klasy, setki zastrzykow, tabletek, badan, dodatkowe kilogramy, dzisiatki negatywnych testow, i dzisiatki pozytywnych konczacych sie niestety , pustym jajem, brakiem serca i poronieniem. Szlam dzisiaj jak na skazanie, wychodzac nie wiedzialam gdzie zaparkowalam samochod tak mnie to zbilo z nog...dwa malenkie serduszka, ktore postanowily zyc pomimo wszystko. Nie zapomne tego widoku do konca zycia. Nie poddawajcie sie i po 5 transferach...droga jest ciezka, kamienista , raniaca ale i uczaca pokory do zycia, mi dzisiaj pokazalo ze bedzie tak jak ono chce nie jak planujemy my , ludzie.

ryczę czytając Twoje słowa, wzruszyłaś mnie bardzo
zawsze będę pamiętać Twoją wolę walki i mam zamiar brać z takiej postawy do życia przykład

GRATULACJE i trzymam mocno

reklama
Do góry