reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
0.29 no wlasnie juz nie da rady stymulacji. Zaproponowal adopcje zarodka lub probe na moim pecherzyku bez stymulacji ale na to dal 5%szans

Biedaku to teraz macie wazna decyzje do podjecia. wiem, ze to jest cios ale zawsze jest jeszcze ta opcja z az jesli bylibyscie na to gotowi. Jakbys chciala pogadac to pisz, ja mam maluszka w brzuchu z kd i przez chwile nie czulam, ze nie jest moj. [emoji173]️

Biedaku to teraz macie wazna decyzje do podjecia. wiem, ze to jest cios ale zawsze jest jeszcze ta opcja z az jesli bylibyscie na to gotowi. Jakbys chciala pogadac to pisz, ja mam maluszka w brzuchu z kd i przez chwile nie czulam, ze nie jest moj. [emoji173]️
Ja tez moze mam❤️I jest to dla mnie takie szczescie, ze nigdy dotad nie pomyslalam ze to nie moje geny...dziecko zawsze bedzie❤️

Oj Mieciu widzę że musiałaś odwiedzić malucha:) Dobrze że wszystko ok. Ja dziś też jakieś schizy, dobrze że za tydzień USG.

Motylku to tryzmam kciuki ale jal widac na zalaczonym obrazku schozy to najczesciej sa tylko shizy i nasza glupota, zeby te ruchy dziecka juz poczuc jak najszybciej, a w miedzyczasie kupie monitor serca plodu.

Dzisiaj przyszły recepty od wujka. Dał tylko jedną dawkę accofilu w zastrzyku na pierwszy dzień transferu. Boję się żeby ten jeden zastrzyk wystarczył i żeby w końcu to ruszyło. Dziewczyny piszą że mają więcej ale wujek chyba wie co robi?

Ja tez moze mam[emoji173]️I jest to dla mnie takie szczescie, ze nigdy dotad nie pomyslalam ze to nie moje geny...dziecko zawsze bedzie[emoji173]️

Dokladnie jak tylko mielismy zarodki to zawsze o nich myslalam jako ‘nasze’ , a maluszek bedize najwiekszym darem dla mas i swojej siostry[emoji173]️[emoji173]️ wiec mysle, ze warto walczyc. O tego maluszka boje sie bardziej niz przy pierwszej naturalnej ciazy.

reklama
@anett96 :( bardzo mi przykro , stoicie teraz przed bardzo trudna decyzja , ale jestem pewna że za chwilę wszystko się ulozy,❤️❤️❤️ będę za was trzymać ogromne kciuki ✊✊✊ nie poddawaj się ❤️ wszytko jeszcze będzie dobrze , wspomnisz moje słowa jak będziesz nosić pod sercem drugie ❤️ ✊✊✊✊

Do góry