W środe lecę na betę też już się doczekać nie mogęOlk@24 lecisz jutro na bete??? Nie mogę się doczekać wyniku, 3mam mocne [emoji110] [emoji110]
reklama
Mieciu85
Fanka BB :)
0.29 no wlasnie juz nie da rady stymulacji. Zaproponowal adopcje zarodka lub probe na moim pecherzyku bez stymulacji ale na to dal 5%szans
Biedaku to teraz macie wazna decyzje do podjecia. wiem, ze to jest cios ale zawsze jest jeszcze ta opcja z az jesli bylibyscie na to gotowi. Jakbys chciala pogadac to pisz, ja mam maluszka w brzuchu z kd i przez chwile nie czulam, ze nie jest moj. [emoji173]️
annemarie
Ja tez moze mamI jest to dla mnie takie szczescie, ze nigdy dotad nie pomyslalam ze to nie moje geny...dziecko zawsze bedzieBiedaku to teraz macie wazna decyzje do podjecia. wiem, ze to jest cios ale zawsze jest jeszcze ta opcja z az jesli bylibyscie na to gotowi. Jakbys chciala pogadac to pisz, ja mam maluszka w brzuchu z kd i przez chwile nie czulam, ze nie jest moj. [emoji173]️
Mieciu85
Oj Mieciu widzę że musiałaś odwiedzić malucha Dobrze że wszystko ok. Ja dziś też jakieś schizy, dobrze że za tydzień USG.
Motylku to tryzmam kciuki ale jal widac na zalaczonym obrazku schozy to najczesciej sa tylko shizy i nasza glupota, zeby te ruchy dziecka juz poczuc jak najszybciej, a w miedzyczasie kupie monitor serca plodu.
Mieciu85
Aaaaaaa jaki bossssski
Wcale mu się nie dziwię ze się zakrywa , ciekawe jakby Mieciu zareagował jakby go podgladali zero prywatności
[emoji23][emoji23] dokladnie bidok ma big brothera caly czas [emoji23]
Agonia777
Dzisiaj przyszły recepty od wujka. Dał tylko jedną dawkę accofilu w zastrzyku na pierwszy dzień transferu. Boję się żeby ten jeden zastrzyk wystarczył i żeby w końcu to ruszyło. Dziewczyny piszą że mają więcej ale wujek chyba wie co robi?
Mieciu85
Ja tez moze mam[emoji173]️I jest to dla mnie takie szczescie, ze nigdy dotad nie pomyslalam ze to nie moje geny...dziecko zawsze bedzie[emoji173]️
Dokladnie jak tylko mielismy zarodki to zawsze o nich myslalam jako ‘nasze’ , a maluszek bedize najwiekszym darem dla mas i swojej siostry[emoji173]️[emoji173]️ wiec mysle, ze warto walczyc. O tego maluszka boje sie bardziej niz przy pierwszej naturalnej ciazy.
Wyslalam Ci wczesniej priv[emoji4]Ja tez moze mam[emoji173]️I jest to dla mnie takie szczescie, ze nigdy dotad nie pomyslalam ze to nie moje geny...dziecko zawsze bedzie[emoji173]️
sssurykatka
reklama
Podziel się: