reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dzieki kochana, to co napisalas jest bardzo wazne dla mnie dziekuje[emoji173]️ wrocilam z usg i maly mieciu dalej fika, wszystko jest w porzadku i dali mi pare fotek, jedna w 3d sie udalo, maluch chyba ma juz dosyc tych usg ;) bo zakryl twarz raczkami [emoji173]️Zobacz załącznik 905596
Oj Mieciu widzę że musiałaś odwiedzić malucha:) Dobrze że wszystko ok. Ja dziś też jakieś schizy, dobrze że za tydzień USG.

reklama
Dzieki kochana, to co napisalas jest bardzo wazne dla mnie dziekuje[emoji173]️ wrocilam z usg i maly mieciu dalej fika, wszystko jest w porzadku i dali mi pare fotek, jedna w 3d sie udalo, maluch chyba ma juz dosyc tych usg ;) bo zakryl twarz raczkami [emoji173]️Zobacz załącznik 905596
Aaaaaaa jaki bossssski :yes:
Wcale mu się nie dziwię ze się zakrywa , ciekawe jakby Mieciu zareagował jakby go podgladali :D:D:D zero prywatności:p

Witajcie kochane już po wizycie w domku zastrzole podane jeszcze dziś te co zwykle oczywiście z tym co wczoraj zabrakło :growl: mimo to i tak ładnie estradiol podrósł ale wieczorem mam zrobić o 22:30 już ovitrelle 2 zastrzole ?? miała któraś z was 2 ?
.Jajcoszki rozszalały się i z 7 jest 8 rozmiary od 21 do 17 no i punkcja w środę o 9 :30 i dlatego też proszę o pozytywne fluidki jesteście cudowne dziękuję za wszystko tule wszystkie :-) :):-) :):-) :) :D:D:D

oczywiście gratuluję pięknych bet !!!
W takim razie kciuki za owocne jajcobranie✊✊✊✊✊✊

Cudne widoki❤️❤️❤️❤️ teraz możesz być spokojna do kolejnej wizyty.

reklama
Do góry