reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ja nie wyobrażam sobie porodu bez mojego męża, on chyba też nie. Od początku jesteśmy w tym razem, on robił mi zastrzyki do stymulacji, teraz heparyne. Jak wylądowałam w zeszłym roku w szpitalu to on siedział przy mnie całe dnie, przywoził mi jedzenie domowe a sam jadł to szpitalne bo panie pielęgniarki martwiły się jak oddawalam im pełne talerze, no i cała pielęgnacja mnie z myciem wlacznie była na jego głowie bo przez pierwsze dwa dni nie mogłam wstawać z łóżka.
Oboje zdajemy sobie sprawę, że poród to co innego ale i tak mój cały czas powtarza że będzie że mną
To się nazywa miłość bezgraniczna [emoji173][emoji173]
Takie historie mnie mega wzruszaja ;-)

reklama
Normalnie daj mi adres a przyjadę i nakopie Ci w dupe!!!!!
Kreska na teście uzależniona jest od stężenia hcg w moczu. Z moczu porannego może być inaczej, z południowego inaczej...
Więc Kochana wyluzuj!!!! Beta tylko prawdę Ci powie
Dzięki kochana jesteś naprawdę mam u was wsparcie ale teraz już nie mam złudzeń siedzę i ryczę nie wiemy co robić dalej... Teraz testy już nic nie pokazuje jakiś tam lekki cień. Ja wiem dziewczyny ze chcecie dobrze ale bata była niska kreseczka była a teraz już prawie nie ma. One chyba wszystkie jakieś wadliwe te moje zarodki. Co ja mam dalej robic

Cudowne macie relacje i więź Kochana. Super. Cieszę się, że jeszcze się Wam one wzmocnią jak dzidzia się pojawi [emoji173]️
Dzieki. Tylko wiesz, nie chcialabym zeby wyszlo, ze kreuje tutaj swoje malzenstwo na idealne, ze jest miedzy nami tylko slodko pierdzaco i na codzien jemy sobie z dziubkow [emoji6] Normalnie klocimy sie o pierdoly, chyba nawet wiecej niz inne pary, obydwoje jestesmy uparciuchami i nerwusami [emoji86][emoji86] nieraz nawet jakis talerz poleci, rozne akcje sie zdarzaja [emoji38] ale w waznych zyciowo sytuacjach mocno sie do siebie zblizamy i wspieramy. I to jest najwazniejsze [emoji4]

Tak mi się jeszcze przypomniało, bo często są pytania co i jak po transferze, ze nam Pani embriolog powiedziała ze podobno sok z ananasa pozytywnie wpływa na implantację, dodała ze nie wie ile w tym prawdy, ale ze nie zaszkodzi spróbować. Tak wiec z przymróżeniem oka spróbowałam i się udało, nie wiem czy to zasługa ananasa :-) :) ale jak jesteście na tym etapie procedury to może a nóż ;)
Też tak słyszałam, żeby zjeść ananasa świeżego ale ważne żeby był wystarczająco dojrzały. Jak będzie lekko niedojrzaly albo slabo, może narobić dużo złego i zadziałać odwrotnie.

Dzięki kochana jesteś naprawdę mam u was wsparcie ale teraz już nie mam złudzeń siedzę i ryczę nie wiemy co robić dalej... Teraz testy już nic nie pokazuje jakiś tam lekki cień. Ja wiem dziewczyny ze chcecie dobrze ale bata była niska kreseczka była a teraz już prawie nie ma. One chyba wszystkie jakieś wadliwe te moje zarodki. Co ja mam dalej robic
Na razie to jechać na betę w poniedziałek:) proszę obraź się na testy ja tak zrobiłam po tym jak dziady nie pokazywały pięknych kresek tylko jak u Ciebie takie niby że coś jest, a następny nic.
Nawet jak nic z bety nie wyjdzie to trudno tego nie przeskoczysz ale szkoda pieniędzy na coś tak niepewnego jak testy ciążowe. W

Na razie to jechać na betę w poniedziałek:) proszę obraź się na testy ja tak zrobiłam po tym jak dziady nie pokazywały pięknych kresek tylko jak u Ciebie takie niby że coś jest, a następny nic.
Nawet jak nic z bety nie wyjdzie to trudno tego nie przeskoczysz ale szkoda pieniędzy na coś tak niepewnego jak testy ciążowe. W
U ciebie był cud tak jak sama pisałaś. U mnie tego nie będzie kreski zniknęły. Ryczę jak bobr już powiedziałam mężowi że z kim innym było by mu lepiej. Miałby rodzinę kompletna a nie jakaś wybrakowana żonę która nie potrafi mu dać dziecka

Kochane mam do was pytanie, biore estrofem dzis mam 12dc jutro wizyta by podejrzec endo i wyznaczyc date transferu a tu cos dziwnego..jakis taki brunatny sluz mi sie dzis pojawil i jest taki wiecie przedmiesiaczkowy. Kurde. Zawsze byl taki przezroczysty... Czy to mozliwe ze miesiaczka mi sie zwraz pojawi? A i dodam ze nie pominelam zadnej tabletki ostatnio. Jeju zawsze cos.

reklama
U ciebie był cud tak jak sama pisałaś. U mnie tego nie będzie kreski zniknęły. Ryczę jak bobr już powiedziałam mężowi że z kim innym było by mu lepiej. Miałby rodzinę kompletna a nie jakaś wybrakowana żonę która nie potrafi mu dać dziecka
Przestań się katować kobieto. Testy do kosza a jutro rano na betę. [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️
I nie gadaj głupot już mężowi.... on cię kocha a ty jego.... po co takie mówienie żeby z kimś innym.... zachowujesz się jak mój mąż [emoji51]
Stawiam cię do pionu [emoji8]

Do góry