reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja nie wyobrażam sobie porodu bez mojego męża, on chyba też nie. Od początku jesteśmy w tym razem, on robił mi zastrzyki do stymulacji, teraz heparyne. Jak wylądowałam w zeszłym roku w szpitalu to on siedział przy mnie całe dnie, przywoził mi jedzenie domowe a sam jadł to szpitalne bo panie pielęgniarki martwiły się jak oddawalam im pełne talerze, no i cała pielęgnacja mnie z myciem wlacznie była na jego głowie bo przez pierwsze dwa dni nie mogłam wstawać z łóżka.
Oboje zdajemy sobie sprawę, że poród to co innego ale i tak mój cały czas powtarza że będzie że mną
To się nazywa miłość bezgraniczna [emoji173][emoji173]
Takie historie mnie mega wzruszaja ;-)

reklama
Normalnie daj mi adres a przyjadę i nakopie Ci w dupe!!!!!
Kreska na teście uzależniona jest od stężenia hcg w moczu. Z moczu porannego może być inaczej, z południowego inaczej...
Więc Kochana wyluzuj!!!! Beta tylko prawdę Ci powie
Dzięki kochana jesteś naprawdę mam u was wsparcie ale teraz już nie mam złudzeń siedzę i ryczę nie wiemy co robić dalej... Teraz testy już nic nie pokazuje jakiś tam lekki cień. Ja wiem dziewczyny ze chcecie dobrze ale bata była niska kreseczka była a teraz już prawie nie ma. One chyba wszystkie jakieś wadliwe te moje zarodki. Co ja mam dalej robic

Cudowne macie relacje i więź Kochana. Super. Cieszę się, że jeszcze się Wam one wzmocnią jak dzidzia się pojawi [emoji173]️
Dzieki. Tylko wiesz, nie chcialabym zeby wyszlo, ze kreuje tutaj swoje malzenstwo na idealne, ze jest miedzy nami tylko slodko pierdzaco i na codzien jemy sobie z dziubkow [emoji6] Normalnie klocimy sie o pierdoly, chyba nawet wiecej niz inne pary, obydwoje jestesmy uparciuchami i nerwusami [emoji86][emoji86] nieraz nawet jakis talerz poleci, rozne akcje sie zdarzaja [emoji38] ale w waznych zyciowo sytuacjach mocno sie do siebie zblizamy i wspieramy. I to jest najwazniejsze [emoji4]

Tak mi się jeszcze przypomniało, bo często są pytania co i jak po transferze, ze nam Pani embriolog powiedziała ze podobno sok z ananasa pozytywnie wpływa na implantację, dodała ze nie wie ile w tym prawdy, ale ze nie zaszkodzi spróbować. Tak wiec z przymróżeniem oka spróbowałam i się udało, nie wiem czy to zasługa ananasa :-) :) ale jak jesteście na tym etapie procedury to może a nóż ;)
Też tak słyszałam, żeby zjeść ananasa świeżego ale ważne żeby był wystarczająco dojrzały. Jak będzie lekko niedojrzaly albo slabo, może narobić dużo złego i zadziałać odwrotnie.

Dzięki kochana jesteś naprawdę mam u was wsparcie ale teraz już nie mam złudzeń siedzę i ryczę nie wiemy co robić dalej... Teraz testy już nic nie pokazuje jakiś tam lekki cień. Ja wiem dziewczyny ze chcecie dobrze ale bata była niska kreseczka była a teraz już prawie nie ma. One chyba wszystkie jakieś wadliwe te moje zarodki. Co ja mam dalej robic
Na razie to jechać na betę w poniedziałek:) proszę obraź się na testy ja tak zrobiłam po tym jak dziady nie pokazywały pięknych kresek tylko jak u Ciebie takie niby że coś jest, a następny nic.
Nawet jak nic z bety nie wyjdzie to trudno tego nie przeskoczysz ale szkoda pieniędzy na coś tak niepewnego jak testy ciążowe. W

Na razie to jechać na betę w poniedziałek:) proszę obraź się na testy ja tak zrobiłam po tym jak dziady nie pokazywały pięknych kresek tylko jak u Ciebie takie niby że coś jest, a następny nic.
Nawet jak nic z bety nie wyjdzie to trudno tego nie przeskoczysz ale szkoda pieniędzy na coś tak niepewnego jak testy ciążowe. W
U ciebie był cud tak jak sama pisałaś. U mnie tego nie będzie kreski zniknęły. Ryczę jak bobr już powiedziałam mężowi że z kim innym było by mu lepiej. Miałby rodzinę kompletna a nie jakaś wybrakowana żonę która nie potrafi mu dać dziecka

Kochane mam do was pytanie, biore estrofem dzis mam 12dc jutro wizyta by podejrzec endo i wyznaczyc date transferu a tu cos dziwnego..jakis taki brunatny sluz mi sie dzis pojawil i jest taki wiecie przedmiesiaczkowy. Kurde. Zawsze byl taki przezroczysty... Czy to mozliwe ze miesiaczka mi sie zwraz pojawi? A i dodam ze nie pominelam zadnej tabletki ostatnio. Jeju zawsze cos.

reklama
U ciebie był cud tak jak sama pisałaś. U mnie tego nie będzie kreski zniknęły. Ryczę jak bobr już powiedziałam mężowi że z kim innym było by mu lepiej. Miałby rodzinę kompletna a nie jakaś wybrakowana żonę która nie potrafi mu dać dziecka
Przestań się katować kobieto. Testy do kosza a jutro rano na betę. [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️
I nie gadaj głupot już mężowi.... on cię kocha a ty jego.... po co takie mówienie żeby z kimś innym.... zachowujesz się jak mój mąż [emoji51]
Stawiam cię do pionu [emoji8]

Do góry