reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kurciu 10 lat temu było takie powiedzenie że Kraków zachodzi w ciążę w Warszawie. Mam nadzieję że Ciechocinek da radę ale jakby nie daj Boże się nie udało to jedź do dr Zamory z Novum. Cały czas mam kciuki zaciśnięte za ciebie żeby to wreszcie był ten złoty strzał
Dziekuje. Novum lub Gameta to chyba u mnie po prostu ostatnia ostatecznosc. Zobacze co teraz bedzie.

no chyba nie na tej zasadzie ...nie ma drugiej takiej w Polsce ktora mialaby do czynienia tyle z bezplodnoscia co ona,napisala duzo super ksiazek i zawsze w tej dziedzinie byla wysoko cenionym terapeuta. Co sie z nia stalo ? nie umiem ci odpowiedziec...podejrzewam ,ze wspolpraca z Novum zle na nia wplywa bo najwyrazniej stala sie stronnicza i zamiast pomagac robi im reklame. Wkuta jestem i tyle:evil::evil::evil:
A ona współpracuje z Novum?

Powolywala sie na jakies zestawienie robione przez Naszego Bociana, gdzie po zakonczeniu tego rzadowego programu w 2016 r. zebrali skuteczność roznych klinik. Mowila ze novum ma 50%. Ale znalazlam te badania i Novum ma 38%, a GynC ma 37%. Ja wiem ze novum ma trudne przypadki. Ale to i tak nie 50%.

Powolywala sie na jakies zestawienie robione przez Naszego Bociana, gdzie po zakonczeniu tego rzadowego programu w 2016 r. zebrali skuteczność roznych klinik. Mowila ze novum ma 50%. Ale znalazlam te badania i Novum ma 38%, a GynC ma 37%. Ja wiem ze novum ma trudne przypadki. Ale to i tak nie 50%.
Z tego co mi wiadomo prowadzi tam konsultacje chociaz zaczynala z Bocianem.

no chyba nie na tej zasadzie ...nie ma drugiej takiej w Polsce ktora mialaby do czynienia tyle z bezplodnoscia co ona,napisala duzo super ksiazek i zawsze w tej dziedzinie byla wysoko cenionym terapeuta. Co sie z nia stalo ? nie umiem ci odpowiedziec...podejrzewam ,ze wspolpraca z Novum zle na nia wplywa bo najwyrazniej stala sie stronnicza i zamiast pomagac robi im reklame. Wkuta jestem i tyle:evil::evil::evil:
kochana właśnie o to mi chodziło - współpraca z novum i brak stronniczości- (czyli swój swego chwali) tylko o to.

Tak, współpracuje z Nov.um i tam tez czasem prowadzi spotkania z parami.
Ja tez słyszałam o niej dobre opinie... dlatego i mnie zdziwił twój wpis.
Jeżeli robi reklamę klinice, to porażka.... no chyba ze była ich pacjentka [emoji6]

Ja na pewno popsułam Nov.um statystki [emoji51] 5 stymulacji, tyle transferów i Du.... przez duże D

@annemarie [emoji15][emoji15][emoji15][emoji15] jakie igły [emoji85] ożesz w dup...ę [emoji6]

Ostatnia edycja:
Tak, współpracuje z Nov.um i tam tez czasem prowadzi spotkania z parami.
Ja tez słyszałam o niej dobre opinie... dlatego i mnie zdziwił twój wpis.
Jeżeli robi reklamę klinice, to porażka....

Ja na pewno popsułam Nov.um statystki [emoji51] 5 stymulacji, tyle transferów i Du.... przez duże D

@annemarie [emoji15][emoji15][emoji15][emoji15] jakie igły [emoji85] ożesz w dup...ę [emoji6]
Ja nie wiem czy to byla reklama czy naprawde uwazala ze moja klinika jest zla i chciala mi pomoc kierujac na dobra droge.
Ale wyszlam z jajecznica zamiast mozgu.

do Prolutexu mam 0,45x25mm
do Agolutinu mam 0,70x30mm albo wersja hard;) 0,90x40mm
Dziewczyny do prolutex dobra jest strzykawka tuberkulinowa. Jest z igłą 0.33×13 mm. Igła jest wyjmowana co jest wielkim plusem. Igła jest cienka i dość ciężko się nabiera lek więc kupuję dodatkowe igły 0.45 do nabierania. Kupuję w DOZ. Polecam.

reklama
Dziewczyny jak i w którym tygodniu ciąży odstawiałyście prolutex. Mam jeszcze 12 zastrzyków i koniec będzie w 11 tyg. i 6 dniu ciąży. Nie wiem czy kupić jeszcze opakowanie i np. co dwa dni jeszcze zastrzyk zrobić, wtedy odstawienie będzie w 14 tygodniu.

Do góry