reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@Agonia777 słabo jak lekarz nie ma pomysłu.... znowu wychodzi, że to pacjentka musi zadbać o wszystko...

Accofil podskory dziala na Kiry , NK . Ogolnie immunopressyjnie, czy na skurcze macicy ? Tego nie wiem. Ja zaczynam w dniu transferu 1zastrzyk i tak przez 5 dni , potem 3 tyg co 3 dni potem co 4 itp.Jak nie jestes pewna to mozesz sobie to samo dzialanie zapewnic 5 mg relanium.Agolutin jest domiesniowy , wiec w pupasa robisz.
Jaką dawkę brałaś accofilu? Agolutin sama sobie podajesz? [emoji848]

reklama
Dzięki
Accofil podskory dziala na Kiry , NK . Ogolnie immunopressyjnie, czy na skurcze macicy ? Tego nie wiem. Ja zaczynam w dniu transferu 1zastrzyk i tak przez 5 dni , potem 3 tyg co 3 dni potem co 4 itp.Jak nie jestes pewna to mozesz sobie to samo dzialanie zapewnic 5 mg relanium.Agolutin jest domiesniowy , wiec w pupasa robisz.
Dzięki bardzo za pomoc. Relanium i tak mam brać 2x1 od dnia transferu przez 4 dni więc o skurcze się nie obawiam. Napiszę wujkowi że jest zgoda na accofil w zastrzykach i niech wystawia recepty. Jak pytałam wujka to odpisał że ten accofil zamiast sterydu.

A co to za psycholog??? Kurcia a Ty jesteś tam gdzie Asia w Ciechocinku?
Kuuurde dziwna kobieta, nie poszłaś tam w sprawie oceny kliniki, tylko pomocy psychologicznej.
Niunia to już niedługo stymulacja i produkcja w końcu złotych jaj - Niech się wezmą w garść jak u @@dżoasia! Jak chcą to potrafia!
Z tego co pamiętam @Kurcia była w gyncentrum w katowicach? Chyba że się mylę i coś pomieszalam to przepraszam :) ale się wtrąciłam w rozmowę hehehe
Tak tak. Ja w Ciechocinku vel. GynC

Ja mam 13 mln, ale ze kupuje w Pl a jest accofil 30 mln to strzykawke na dwa razy zuzywam. Agolutin robie sama, mozna sie tego nauczyc:)
Immno ci przepisal accofil czy klinika? I nie boli cię ten zastrzyk z agolutinu [emoji848] przypomnij mi proszę ile teraz bierzesz progesteronu [emoji51]

Ostatnia edycja:
reklama
Tak. Tez czytalam, ze w Polsce w zadnym szpitalu nie ma mozliwosci obecnosci meza na sali zabiegowej przy cc. Chyba, ze w prywatnych placowkach
Ja myślę że to dobrze, dodatkową osoba to potencjalne źródło zakażenia. Pierwsze dziecko rodziłam w malutkim szpitalu i wiecie że nie było odwiedzin po narodzinach. Po czasie twierdzę że to super. Byłam w sali trzyosobowej i już wyobrażam sobie tabuny ludzi przy łóżkach.

Do góry