reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości!
Życzymy cierpliwości wszystkim oczekujących na wyniki i wizyty.
[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]nie puszczamy za wgryzanie się kropkw w nowe 9 miesięczne domki mamuś :* [emoji173]
WRZESIEŃ to miesiąc miłości, życzymy każdej z Was małej- wielkiej miłości pod sercem .
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą :):*
Shake it up baby, twist and shout :)
Będzie sie działo

Link do kalendarza:
Link do: Kalendarz

2018-09-27 Gosia321 wizyta u gin prowadzacego ciążę
2018-09-28 Pralinqa transfer !! [emoji110][emoji110]
2018-09-29 Pandzia89 podglądanie maluszków [emoji173]️[emoji173]️
2018-09-29 Barburka termin porodu
2018-09-29 Olk@24 transfer !! [emoji110][emoji110]
2018-09-30 shaggy termin porodu
2018-10-01 Ozis beta !! [emoji110][emoji110]
2018-10-01 Mamma!Mia! beta !! [emoji110][emoji110]
2018-10-01 Niezapominajka2018 beta plus pierwsze usg
2018-10-02 redferrari wizyta u gina prowadzącego ciążę
2018-10-02 Akatombo wizyta przed rozpoczęciem stymulacji
2018-10-03 ilmenau badania prenatalne
2018-10-04 Gosia321 badanie połówkowe
2018-10-05 sssurykatka beta !! [emoji110][emoji110]
2018-10-11 sunrisea wizyta u gin prowadzacego ciążę
2018-10-19 Maryanka termin porodu
2018-10-30 sunrisea badanie połówkowe
2018-11-01 mmileczkaa termin porodu
2018-12-11 Malinka1989 termin porodu
2018-12-12 tamiza termin porodu
2018-12-19 limoncia1 termin porodu
2018-12-26 ona232 termin porodu
2019-01-01 Pat1980ka termin porodu
2019-01-04 Netiaskitchen termin porodu
2019-01-17 Gosia892 termin porodu
2019-01-21 Koniczyna82 termin porodu
2019-02-06 redferrari termin porodu

Masz problem z dopisaniem się do kalendarza? Pod Link do: Kalendarz - jak obsługiwać i gdzie go szukać znajdziesz instrukcję :)
Kochana proszę o dopisanie 19.10 wizyta u prowadzącego:)

reklama
Ja nie wiem czy to byla reklama czy naprawde uwazala ze moja klinika jest zla i chciala mi pomoc kierujac na dobra droge.
Ale wyszlam z jajecznica zamiast mozgu.
Kurciu pełne gacie to można mieć jak się nie udaje w najlepszej klinice. Teraz uszy do góry i niech to płynie zawsze masz czas żeby jechać do novum. Masz dopiero 28 lat i tyyyyle możliwości, pochodzę z lekarskiej rodziny i też robiłam sondę 10 lat temu mimo że na topie w internecie był Janeczko, jednogłośnie lekarze między sobą polecali warszawę. U mnie wybór był szczęśliwy. I pewnie jak urodzę to tam wrócę bo 3 punkciki na mnie czekają. Ło matko! tylko czy się przed 50 wyrobię:errr: no kurna jak widać nie dogodzisz:szok:

Kurciu z tą statystyką to jest pewien problem. Po pierwsze zwróć uwagę jak wysoko jest parens krk w transferach i ciążach tylko cóż z tego jak nie ma danych odnośnie ilości stymulacji. I tak do transferu dotrwają tylko blastki a reszta osób otrzymuje 700zł zwrotu i musi sobie poradzić z tekstem widocznie tak miało być. Novum na stronie chyba jako nieliczne podaje ilość stymulacji transferów ciąż. Wydaje mi się to bardziej uczciwe. Kliniki jak ognia boją się podawania proprcji stymulacji do ciąż a przecież to też jest istotne bo ile można żreć te lekarstwa. A propo lekarstw dziewczynki bo się naprawdę obrażę że nikt nie chce ode mnie tej luteiny;) mam dopocheową i podjezykową oddam w dobre ręcę za darmo tylko na koszt odbiorcy.

Kurciu z tą statystyką to jest pewien problem. Po pierwsze zwróć uwagę jak wysoko jest parens krk w transferach i ciążach tylko cóż z tego jak nie ma danych odnośnie ilości stymulacji. I tak do transferu dotrwają tylko blastki a reszta osób otrzymuje 700zł zwrotu i musi sobie poradzić z tekstem widocznie tak miało być. Novum na stronie chyba jako nieliczne podaje ilość stymulacji transferów ciąż. Wydaje mi się to bardziej uczciwe. Kliniki jak ognia boją się podawania proprcji stymulacji do ciąż a przecież to też jest istotne bo ile można żreć te lekarstwa. A propo lekarstw dziewczynki bo się naprawdę obrażę że nikt nie chce ode mnie tej luteiny;) mam dopocheową i podjezykową oddam w dobre ręcę za darmo tylko na koszt odbiorcy.
Dla mnie takie statystyki to sa za przeproszeniem do doopy ...co sa warte transfery i stymulacje , jesli nie ma danych ile zywych dzieci sie z tego urodzilo, bo takie info zawiera w sobie wszystko, począwszy od udanej stymulacji, punkcji, transferu i donoszonej ciąży.

Wow super u nas przy cc nie moze byc meza a tu u ciebie jeszcze komorke mogl wyciagnac [emoji16][emoji16][emoji16] gdzie tam Polska za murzynami
Wstepnie powiedzieli, ze nie mozna, ale w czasie cc z jednej strony glowy mialam anastezjologa, ktory mi krok po kroku opowiadal co sie dzieje, a z drugiej mijego M. I jak anastezjolog juz po wyjeciu malej wyjal komorke to moj m tez. I mamy fote z sali porodowej, jakies 5min po porodzie, cala nasza trojka, bo corcie mialam na klatce piersiowej gdy mnie zszywali [emoji4]

Tak. Tez czytalam, ze w Polsce w zadnym szpitalu nie ma mozliwosci obecnosci meza na sali zabiegowej przy cc. Chyba, ze w prywatnych placowkach
U nas nie moze byc przy cc ratujacych zycie. U mnie decyzje podjelysmy wspolnie z moja gin po kilku godz porodu sn. Wszytsko przebiegalo bardzo spokojnie, mialam prawie godzine, zeby nastawic sie psychicznie i sami M zaproponowali zeby byl na sali.

Dziewczyny a któraś leczy lub leczyła się u Łukaszuka z Invicty i gdzie on przyjmuje?
Ja byłam u niego jakieś 2-3 razy. W invicta w gdansku. I niestety ale nie polecam. Bardzo nieprzyjemny!!! Pamietam ze dużo czytałam w necie i pytałam go o różne rzeczy i leki. A on na to ze jak chce się sama leczyć to po co do niego przyszłam...

@annemarie dzisiaj o jakieś 50 procent mniej bolą mnie piersi i w ogóle jakby skurczy mniej ... Czy to może oznaczać że to już koniec? Tylko proszę cię nie pocieszaj mnie

reklama
@annemarie dzisiaj o jakieś 50 procent mniej bolą mnie piersi i w ogóle jakby skurczy mniej ... Czy to może oznaczać że to już koniec? Tylko proszę cię nie pocieszaj mnie
Nie wiem co to moze oznaczac, mnie piersi wogole nie bola , zadnych skurczy... mysle ze to nic nie oznacza. Przy tak niskiej becie steruja toba leki a nie ciaza. Siedz na pupie i czekaj do poniedzialku:)mnie dzisiaj paw opuscil i cholernie sie z tego ciesze. Zajmij czyms glowe, oszalejesz do poniedzialku, a szkoda by bylo:)

Do góry