annemarie
Fanka BB :)
do Prolutexu mam 0,45x25mmNiezły arsenał [emoji14]
To jeszcze jedno pytanie: jakich do tego igieł używasz [emoji85]
do Agolutinu mam 0,70x30mm albo wersja hard 0,90x40mm
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
do Prolutexu mam 0,45x25mmNiezły arsenał [emoji14]
To jeszcze jedno pytanie: jakich do tego igieł używasz [emoji85]
Dziekuje. Novum lub Gameta to chyba u mnie po prostu ostatnia ostatecznosc. Zobacze co teraz bedzie.Kurciu 10 lat temu było takie powiedzenie że Kraków zachodzi w ciążę w Warszawie. Mam nadzieję że Ciechocinek da radę ale jakby nie daj Boże się nie udało to jedź do dr Zamory z Novum. Cały czas mam kciuki zaciśnięte za ciebie żeby to wreszcie był ten złoty strzał
A ona współpracuje z Novum?no chyba nie na tej zasadzie ...nie ma drugiej takiej w Polsce ktora mialaby do czynienia tyle z bezplodnoscia co ona,napisala duzo super ksiazek i zawsze w tej dziedzinie byla wysoko cenionym terapeuta. Co sie z nia stalo ? nie umiem ci odpowiedziec...podejrzewam ,ze wspolpraca z Novum zle na nia wplywa bo najwyrazniej stala sie stronnicza i zamiast pomagac robi im reklame. Wkuta jestem i tyle
Z tego co mi wiadomo prowadzi tam konsultacje chociaz zaczynala z Bocianem.A ona współpracuje z Novum?
Powolywala sie na jakies zestawienie robione przez Naszego Bociana, gdzie po zakonczeniu tego rzadowego programu w 2016 r. zebrali skuteczność roznych klinik. Mowila ze novum ma 50%. Ale znalazlam te badania i Novum ma 38%, a GynC ma 37%. Ja wiem ze novum ma trudne przypadki. Ale to i tak nie 50%.
kochana właśnie o to mi chodziło - współpraca z novum i brak stronniczości- (czyli swój swego chwali) tylko o to.no chyba nie na tej zasadzie ...nie ma drugiej takiej w Polsce ktora mialaby do czynienia tyle z bezplodnoscia co ona,napisala duzo super ksiazek i zawsze w tej dziedzinie byla wysoko cenionym terapeuta. Co sie z nia stalo ? nie umiem ci odpowiedziec...podejrzewam ,ze wspolpraca z Novum zle na nia wplywa bo najwyrazniej stala sie stronnicza i zamiast pomagac robi im reklame. Wkuta jestem i tyle
nie wiem co jej odbilokochana właśnie o to mi chodziło - współpraca z novum i brak stronniczości- (czyli swój swego chwali) tylko o to.
Tak, współpracuje z Nov.um i tam tez czasem prowadzi spotkania z parami.A ona współpracuje z Novum?
Powolywala sie na jakies zestawienie robione przez Naszego Bociana, gdzie po zakonczeniu tego rzadowego programu w 2016 r. zebrali skuteczność roznych klinik. Mowila ze novum ma 50%. Ale znalazlam te badania i Novum ma 38%, a GynC ma 37%. Ja wiem ze novum ma trudne przypadki. Ale to i tak nie 50%.
Ja nie wiem czy to byla reklama czy naprawde uwazala ze moja klinika jest zla i chciala mi pomoc kierujac na dobra droge.Tak, współpracuje z Nov.um i tam tez czasem prowadzi spotkania z parami.
Ja tez słyszałam o niej dobre opinie... dlatego i mnie zdziwił twój wpis.
Jeżeli robi reklamę klinice, to porażka....
Ja na pewno popsułam Nov.um statystki [emoji51] 5 stymulacji, tyle transferów i Du.... przez duże D
@annemarie [emoji15][emoji15][emoji15][emoji15] jakie igły [emoji85] ożesz w dup...ę [emoji6]
Dziewczyny do prolutex dobra jest strzykawka tuberkulinowa. Jest z igłą 0.33×13 mm. Igła jest wyjmowana co jest wielkim plusem. Igła jest cienka i dość ciężko się nabiera lek więc kupuję dodatkowe igły 0.45 do nabierania. Kupuję w DOZ. Polecam.do Prolutexu mam 0,45x25mm
do Agolutinu mam 0,70x30mm albo wersja hard 0,90x40mm