Agniecha1508
Fanka BB :)
@annemarie - to na zasadzie - swój swego chwaliNo wlasnie pisalam o Bognie Pawelec u ktorej Kurcia byla, zalamalam sie jieco tym co napisala
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@annemarie - to na zasadzie - swój swego chwaliNo wlasnie pisalam o Bognie Pawelec u ktorej Kurcia byla, zalamalam sie jieco tym co napisala
jak sie dobrze wklujesz mniej boli niz w brzuch.kwestia wprawy
4x Duphaston
1x Prolutex
2x Agolutin
Aaaa to ona... :/No wlasnie pisalam o Bognie Pawelec u ktorej Kurcia byla, zalamalam sie jieco tym co napisala
Kurciu 10 lat temu było takie powiedzenie że Kraków zachodzi w ciążę w Warszawie. Mam nadzieję że Ciechocinek da radę ale jakby nie daj Boże się nie udało to jedź do dr Zamory z Novum. Cały czas mam kciuki zaciśnięte za ciebie żeby to wreszcie był ten złoty strzałJeju tak mi milo ze o mnie pamietasz. Dziekuje. Jestem z Wami. Wszystko czytam. Tylko weny do pisania jakis brak...
We wtorek wizyta i chyba start stymulacji. Pokontrolowalam tsh i inne. Wszystko w normie. Homocysteina kolo 9, wiec nie super ale obleci.
Bylam u psycholog, ale pol wizyty trwalo jej opowiadanie ze moja klinika nie jest dobra i powinno sie isc tylko do Novum...takze nie bylo jakos super.
No to jest taka dobra pani psycholog specjalizująca sie w nieplodnosci. To chyba o niej pisala annemarie.Niunia intryguje mnie strasznie ta Twoja Pani psycholog.. ona jest z jakiejś kliniki czy tak ja znalazłaś?
Kiedyś @annemarie pisała tu o jakiejś dobrej Pani psycholog.
Ozis ostatnio Paulinka startowała z małą betą i bejbik rośnie. Ważny jest przyrost. Ciotki kciuki zaciskają.Tak wygląda mój dzisiejszy test, przez tel słabiej widać ale ja tam lekka kreseczki widać. Oczywiście nie jest to przysłowiowy bat ale jakiś cień się pojawia
Urodziny już świętowałam w poniedziałek dzisiaj pojechacal po swój preznetHej,
@Pandzia89 pięknych widoków Twoich cudownych księżniczek.
@Agonia777 mam nadzieję, że dzisiejsza wizyta da Ci wiarę w powodzenie IVF oraz konkretny plan. :
*
@Olk@24 mocne kciuki za owocny przelot do bazy. Wszystkiego najlepszego! Z tego co pamiętam, to dzisiaj Twoje urodziny?
@Barburka co u Ciebie słychać?
Miłego dnia!!!
Mi tez się zbiegł transfer z urodzinami! A w sumie bardziej pierwsza beta Najcudowniejszy prezent! I Tobie tez takiego życzę z całego !Urodziny już świętowałam w poniedziałek dzisiaj pojechacal po swój preznet