reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jeju tak mi milo ze o mnie pamietasz. Dziekuje. Jestem z Wami. Wszystko czytam. Tylko weny do pisania jakis brak...
We wtorek wizyta i chyba start stymulacji. Pokontrolowalam tsh i inne. Wszystko w normie. Homocysteina kolo 9, wiec nie super ale obleci.
Bylam u psycholog, ale pol wizyty trwalo jej opowiadanie ze moja klinika nie jest dobra i powinno sie isc tylko do Novum...takze nie bylo jakos super.
Kurciu 10 lat temu było takie powiedzenie że Kraków zachodzi w ciążę w Warszawie. Mam nadzieję że Ciechocinek da radę ale jakby nie daj Boże się nie udało to jedź do dr Zamory z Novum. Cały czas mam kciuki zaciśnięte za ciebie żeby to wreszcie był ten złoty strzał

Hej,
@Pandzia89 pięknych widoków Twoich cudownych księżniczek. ❤️❤️
@Agonia777 mam nadzieję, że dzisiejsza wizyta da Ci wiarę w powodzenie IVF oraz konkretny plan. :
*
@Olk@24 mocne kciuki za owocny przelot do bazy. Wszystkiego najlepszego! Z tego co pamiętam, to dzisiaj Twoje urodziny? ✊✊✊
@Barburka co u Ciebie słychać? :)

Miłego dnia!!! :D
Urodziny już świętowałam w poniedziałek :) dzisiaj pojechacal po swój preznet ❤️✊

reklama

no chyba nie na tej zasadzie ...nie ma drugiej takiej w Polsce ktora mialaby do czynienia tyle z bezplodnoscia co ona,napisala duzo super ksiazek i zawsze w tej dziedzinie byla wysoko cenionym terapeuta. Co sie z nia stalo ? nie umiem ci odpowiedziec...podejrzewam ,ze wspolpraca z Novum zle na nia wplywa bo najwyrazniej stala sie stronnicza i zamiast pomagac robi im reklame. Wkuta jestem i tyle:evil::evil::evil:

Do góry