reklama
Dziewczyny tak naprawdę mierzenie temperatury to jest dla kobiet które robią to regularnie od miesięcy w takich samych warunkach i znają swój cykl. Wtedy można zaobserwować ciążę po skoku temperatury. Inaczej to loteria...
Sol
Fanka BB :)
No właśnie tak muszę zrobić. Dokupię sobie jeszcze zwykły kwas. Dzięki kochana.Ty bierzesz 0,4 . Moja koleżanka bierze normalnie witamy gdzie jest kwas i osobno jeszcze 0,4 sam kwas.Tak gin jest wypisał..
Ja biorę więcej bo muszę
Sol
Ej Gosienka to nie źle masz ten kręgosłup załatwiony.Jak sie mialam wybrac to mi stan zapalny na dole sie zrobil. A jak skonczylam leczenie to kregoslup pogielo a tak mi poszlo w noge ze nie weszlabym po drabince bo lewej nogi nie moge podniesc. Ale w czwartek mam nadzieje ze potwierdzi sie ze wszystko po leczeniu jest ok i pedze nastepnego dnia
Który to u ciebie tc?
Dasz radę do końca być ruchoma i na pełnych obrotach? Czy to coś z dyskiem?
sssurykatka
Dziewczyny, jeszcze Was dopytam. Zaczęłam w niedzielę brać Lutinus 3x1 i Luteinę 3x2. Od poniedziałku czuję się okropnie. Jestem na maksa senna, osłabiona, mam przelewania w brzuchu, wzdęcia, a nawet bóle mięśniowe. Nie czuję się infekcyjnie, temperatura w normie.
Nigdy wcześniej po progesteronie tak nie miałam... w zasadzie lekko wydęty brzuch to było wszystko.
Działania niepożądane progesteronu wyczytałam sobie z ulotki, ale miała któraś tak? Do tego stopnia, że śpię w nocy po 9-10 godzin a w dzien też ze 3?
Nigdy wcześniej po progesteronie tak nie miałam... w zasadzie lekko wydęty brzuch to było wszystko.
Działania niepożądane progesteronu wyczytałam sobie z ulotki, ale miała któraś tak? Do tego stopnia, że śpię w nocy po 9-10 godzin a w dzien też ze 3?
Link do: Due date calculator for IVF and fertility patientsDziewczyny a jak piszecie od tygodniach swojej ciazy to liczycie od zapłodnienia czy od ostatniej miesiączki, bo ja już głupieje z tym
Wow, ale fajne! Dziękuje due day 31.05.2019 Oby!!!
reklama
lafantynka
Oczywiście robiłam sporo badań na początku ale nie jestem w stanie sobie ich przypomnieć troche czasu minęło.. dostałam zalecenia i skierowanie do novum. Przed punkcją: witamina D oraz E lacibios femina kwas foliowy później przed crio wlaczony był encorton a po transferze: dodatkowo luteina, fraxiparine, duphaston, eutyrox, nospa ( w razie potrzeby) plus przez klika pierwszych dni relanium i w zasadzie to chyba wszystko.Napisz proszę jakie zalecenia dostałaś? Dawno nie widziałam pacjentki od niego na forum [emoji51] jestem ciekawa jaki kierunek leczenia ci wybrał....
Podziel się: