reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@Blondasek85 myślę o 11 lub 14 dpt. U mnie dwukrotnie beta rosła pięknie, a dziecka brak, więc nawet jak będzie dobrze to jeszcze nie odetchnę. Ale krok po kroku :) Jakoś dziwnie mam siły by myśleć pozytywnie :)

reklama
@Voolg już nas po ostatnim piątku przyzwyczaiła, że na jej wyniki trzeba długo czekać [emoji14] ale czekamy z niecierpliwością
Tak dziewczynki ja badanie robię po pracy po 15 i do godziny 20 muszę czekać niestety. Dzięki za pamiętacie o mnie![emoji8]
Właśnie odebrałam wynik Beta 377, dzisiaj 12dpt, poplakalam sie[emoji173]

Lama, miałaś tego w uj. Alecoś musi jeszcze być, chyba, ze zmiana dawcy mogłaby rzynieść jakiś skutek. A może o accofil zapytaj.

@annemarie odnoście accofilu itp - ty się w tych kirach orientujesz, które mają być a które są jakieś mniej ważne? Genotyp bx nie jest najgorszy, le mógłby być lepszy, c'nie?
Asia , jutro ci na to odpowiem, musze zajrzec w madre badania, wrocilam z pracy i leb mi pekna;)

reklama
Do góry