reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

@Blondasek85 myślę o 11 lub 14 dpt. U mnie dwukrotnie beta rosła pięknie, a dziecka brak, więc nawet jak będzie dobrze to jeszcze nie odetchnę. Ale krok po kroku :) Jakoś dziwnie mam siły by myśleć pozytywnie :)

reklama
@Voolg już nas po ostatnim piątku przyzwyczaiła, że na jej wyniki trzeba długo czekać [emoji14] ale czekamy z niecierpliwością
Tak dziewczynki ja badanie robię po pracy po 15 i do godziny 20 muszę czekać niestety. Dzięki za pamiętacie o mnie![emoji8]
Właśnie odebrałam wynik Beta 377, dzisiaj 12dpt, poplakalam sie[emoji173]

Lama, miałaś tego w uj. Alecoś musi jeszcze być, chyba, ze zmiana dawcy mogłaby rzynieść jakiś skutek. A może o accofil zapytaj.

@annemarie odnoście accofilu itp - ty się w tych kirach orientujesz, które mają być a które są jakieś mniej ważne? Genotyp bx nie jest najgorszy, le mógłby być lepszy, c'nie?
Asia , jutro ci na to odpowiem, musze zajrzec w madre badania, wrocilam z pracy i leb mi pekna;)

reklama
Do góry