reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Intralipid to tluszcz sojowy ktory oprocz odzywiania pacjentow onkologicznych wykazal działanie w jakis nie do konca wyjasniony sposob pomagajace zajsc.
Ale nie boj sie i nie panikuj. Mi docent tez nie zlecil Intralipidu wiec go nie stosuje. Wierze ze chłop wie co robi

oki, to moze mi tego nie dal bo w sumie zawsze zachodzilam. Nie wiem, juz analizuje wszystko bo cholerka tym razem musi sie udac!

reklama
Oj nie wiem czy wytrwam aż do 14 dnia ;) A powiedz mi,prowadzisz teraz jakiś bardziej oszczędzający tryb życia?
Blondasku, można powiedzieć, że tak. Tylko w moim przypadku to oznacza, że do pracy chodzę na 10-12 godzin, a nie na 24-30. I że śpię w domu i nie pracuję w nocy. Wczoraj byłam cały dzień na maksa senna, więc poszłam spać o 21:00, z to dziś wstałam o 5tej żeby coś jeszcze przed pracą ogarnąć (właśnie się nam remont łazienki skonczył...). Krzyczę na @dżoasia żeby leżała i się oszczedzała, a sama jestem w ten sam deseń ;).

Dziewczyny czy lekarz rodzinny wypisz receptę na Estrofem i Luteine? Kończą mi się leki, a nie chce mi się jechać po sama receptę do Katowic.

Dziewczyny czy lekarz rodzinny wypisz receptę na Estrofem i Luteine? Kończą mi się leki, a nie chce mi się jechać po sama receptę do Katowic.
Jak w porzadku to Ci wypisze, ale na 100%. Estrofem i tak jest na 100%, ale mogłabyś mieć luteine na zniżkę. Chyba, że pokażesz papiery, że jesteś po in vitro, wtedy jak trafi Ci się jakiś normalny to i na zniżkę przepisze. A jak trafisz na przepraszam, idiotę, to nic Ci nie będzie chciał przepisać zasłaniając się brakiem zaswiadczenia.

U mnie też się K.....A nie zagnieżdza masz jakiś pomysł na to?
Lama a miałaś histeroskopię? Zacznij od niej jest mniej inwazyjna niż laparoskopia a skoro mówią że wszystko ładnie to szkoda od razu z grubej rury. Znajdź sobie nazwisko dr Doniec i umów się do niego do szpitala pod warszawą weź skierowanie od gina na nfz. On jest specjalistą robi w novum odpłatnie a w szpitalu bezpłatnie. Uszy do góry, i ustawiaj się

Pełna optymizmu [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Czekam na upragniony transfer 29.09 [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ mojego ostatniego wojownika :)
Dzisiaj świętuje moje ćwierć wiecze [emoji14]

A Ty jak tam ? :)
Ojej jaka Ty mlodziutka [emoji5][emoji5] Spelnienia marzen! A najbardziej tego jednego najwazniejszego [emoji173][emoji173]

reklama
Do góry