reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Już sie kwalifikuje do psychiatry oddział zamkniety
Kochana jak Ci to tylko pomoże to uderzaj gdzieś w się da ❤️❤️❤️
Ja osobiście jeszcze nie korzystałam z takiej pomocy , ale się nad tym zastanawiam .
Bo to jest normalne że nie wiemy jak mamy na to wszystko reagować , przecież nikt w ten sposób nie przygotowywał nas do życia...
Ale wiem jedno , tego to akurat jestem pewna że każda z nas będzie kiedyś szczesliwa i spełniona mamą !!!❤️❤️❤️
Mimo iż przychodzą ciężkie chwile w życiu to musimy wierzyć w lepsze jutro ❤️❤️❤️
I ja wierze w to że już nie długo bedziesz nam wysyłać zdjęcia swojego babla :) a pozatym uważam że to forum przynosi szczęście ;)
uwierz w siebie !!! Bo to jest najważniejsze ❤️❤️:)

No to jedziemy na jednym wózku, siostro. Próbujemy jednak nastawiać się pozytywnie? Wspólne betowanie? Kiedy planujesz?

Trzeba się nastawiać pozytywnie :) Może nie być przekonanym bo wiadomo,ze porażka się może zdarzyć i z najlepszym zarodkiem no ale wiarę w powodzenie warto mieć.Ja się trochę boje bo ostatnim razem byłam nastawiona bardzo dobrze a nic z tego nie wyszło.Teraz chyba będę próbowała robić wszystko byle tylko nie myśleć obsesyjnie o tym. A beta nie wiem,ostatnio robiłam w 10 dniu.A Ty kiedy planujesz?

Haha.
Zazdroszczę ja bułki ani jaj nie jadłam od dwóch miesięcy [emoji85]
A dlaczego rezygnujesz z jajek na diecie? Podobno to jest udowodnione ze jak sie zje jajco na sniadanie to orgzlanizm spala w ciagu dnia wiecej kcal niz jakby sie zjadlo cos innego. Nie patrz zze cholesterol czy cos, jaja sa zdrowe :)

dostinex jest mega! Mój M wciąż żałuje ze już go nie łykam! Miałam po nim non stop głupawkę. Nie wiem czy czytałyście skutki uboczne, ze np może powodować niepohamowana chęć zakupów albo hazzardu... tak ze wiecie, w razie czego jest dobre usprawiedliwienie ;)
Hahaha nie czytalam ulotki, ale czad:p wzielam dopiero jedna tabl w sb, ale nie chcialo mi sie kasyna:D
Dziewczyny jak to jest z serem po transferze mi lekarz powiedział żenię można że względu na luteine... Można czy nie, orgazm nie wskazany?
Ser mozna :) hihi
A przytulanki niekoniecznie sa wskazane, z luteina to tak dziwnie a poza tym skurcze orgazmowe to nic doprego bezposrednio przy implantacji. Poczekaj kilka tygodni:*

reklama
DziewCzyny naprawdę jestem az tak beznadziejnym pRzypadkiem? Siedzę i Ryczę. To mój 6 transfer i Kur....a znowu nic
Co ja mam zrobić? Normalna rodzina ma z dom ogród i ta pustka...
Chyba tylko patole mają to sZczęście że mają dzieci.
Nie palę nie pije i co i Dupa.....
Ja juz naprawdę jestem glebkiem nerwow nie umiem sobie z tym poradzić. ..
@lama70 wypłacz się , wykrzycz ile sił w płucach , potłucz coś albo komuś walnij .... a potem popraw koronę , wypnij pierś do przodu i przed siebie. UDA SIĘ KAŻDEJ TU SIĘ UDA!!!!!! za chwilkę , dwie lub trzy ale sie uda - QURWA MUSI !!!

Do góry