reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny jak to jest z serem po transferze mi lekarz powiedział żenię można że względu na luteine... Można czy nie, orgazm nie wskazany?

Podobno niewskazane sa skurcze macicy po transferze wywolane orgazmem. Ja od transferu ku rozpaczy m celibat, lutinus tez nie pomaga w tym ;),narazie 10 tydz i sobie darowalam, zobaczymy co dalej, po prostu sie boje.

reklama
Azospermia wysokie Fsh i brak szans na plemniki z biopsja.
Teraz było z AD 2 stymulacje.
Przepraszam ale mój mózg nie trybi, co oznacza skrót AD? Mój mąż ma to samo, co Twój, ostatecznie z zarodków z jego plemników mieliśmy ciąże biochemiczne, udało się z zarodkami z nasienia dawcy. Dodatkowo ja miałam heparynę, steryd i standardowo luteinę, estrofem i duphaston. Do transferu też wzięłam wszystko co się da, czyli embryo glue i intralipid.
Jeśli bierzecie pod uwagę możliwość skorzystania z dawcy to może spróbujcie z inseminacją?
Ty jesteś dzisiaj 7 dpt? Coś beta drgnęła, więc coś się zadziało. Może jeszcze się rozkręci?

Przepraszam ale mój mózg nie trybi, co oznacza skrót AD? Mój mąż ma to samo, co Twój, ostatecznie z zarodków z jego plemników mieliśmy ciąże biochemiczne, udało się z zarodkami z nasienia dawcy. Dodatkowo ja miałam heparynę, steryd i standardowo luteinę, estrofem i duphaston. Do transferu też wzięłam wszystko co się da, czyli embryo glue i intralipid.
Jeśli bierzecie pod uwagę możliwość skorzystania z dawcy to może spróbujcie z inseminacją?
Ty jesteś dzisiaj 7 dpt? Coś beta drgnęła, więc coś się zadziało. Może jeszcze się rozkręci?
AD anonimowy dawca

Do transferu embrio gel. Atosiban kroplowka na skurcze. Intralipid.
Encorton 15mg.
Acard. Clexane. Lutinus. Prolutex.magnez spasmolina od 5dpt dodatkowo Agolutin i duphastan bo był spadek progesteronu.

Encorton 15mg.
Acard. Clexane. Lutinus. Prolutex.magnez spasmolina od 5dpt dodatkowo Agolutin i duphastan bo był spadek progesteronu.
Lama, miałaś tego w uj. Alecoś musi jeszcze być, chyba, ze zmiana dawcy mogłaby rzynieść jakiś skutek. A może o accofil zapytaj.

@annemarie odnoście accofilu itp - ty się w tych kirach orientujesz, które mają być a które są jakieś mniej ważne? Genotyp bx nie jest najgorszy, le mógłby być lepszy, c'nie?

Encorton 15mg.
To miałaś niezły pakiet. [emoji33][emoji33][emoji33] Coś musi jednak być na rzeczy. :/

reklama
Dziewczyny dopiero teraz nadrobilam forum. Bardzo dziękuję, że trzymałyscie kciuki i Waszą radość z moich wyników. To takie miłe ❤️. Ale póki co, przede mną najgorszy moment, bo poprzednio przy spotkaniu i pierwszym usg, którego nie było spadła beta. Mam stawić się w klinice w poniedzialek

Do góry