reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Na razie mam dobre pol godziny spoznienia, na calej obwodnicy krk jest jakis masakryczny korek. Godzina 0 wstepnie na 10 ale.mialam byc najpozniej na 9 w klinice.
A Ty o ktorej zabierasz malucha/y? :)
Aska lecisz z takimi przygodami jak ja, z podobnym estriadolem, z korkiem, opóźnieniem na punkcje... tyle że bez silniakow :p
Abyś tylko miała lepszy wynik Kochana w zarodkach
Ja właśnie się obudziłam z koszmaru o moich dzieciach :/

Qwa no wiecie jakie jaja? Se policja wymyslila akcje trzezowsc i stoja za bramkami na wylocie a4 na kato. A korek przez dlugosc calego miasta! Co za debilaki!!!

Aska lecisz z takimi przygodami jak ja, z podobnym estriadolem, z korkiem, opóźnieniem na punkcje... tyle że bez silniakow :p
Abyś tylko miała lepszy wynik Kochana w zarodkach
Ja właśnie się obudziłam z koszmaru o moich dzieciach :/
Anetka a ty bedziesz miala dzisiaj o nich info? Sny sie podobno na opak powinno rozumiec! :*

Anetka a ty bedziesz miala dzisiaj o nich info? Sny sie podobno na opak powinno rozumiec! :*
Moje sny to inna historia... :p
Są tak mało realista że jakby się sprawdzaly to połowa społeczeństwa by nie żyła, ciągle byłaby wojna, a ja radzilabym szczeniaki... :p
To tak po krótce... :p
Dzwoniłam ale nie odbierają, mają na bank z rana dużo transferów...lub punkcji.
Ale będę próbować jeszcze...
@Agniecha1508 na zawał ładne jak się nie dowiem co z moimi babelkami:p

Na razie mam dobre pol godziny spoznienia, na calej obwodnicy krk jest jakis masakryczny korek. Godzina 0 wstepnie na 10 ale.mialam byc najpozniej na 9 w klinice.
A Ty o ktorej zabierasz malucha/y? :)
O 10:30. Gps na razie pokazuje, że dotrę 10:24. Dobrze, że jest gdzie zaparkować. Sikać mi się chce niesamowicie, ale czasu na stawanie już nie mam.
Kij im w oko, jak będziesz chwilę później to będą bardziej jajca dojrzałe!

Ogromne kciuki za wszystkie transferujace i betujace dzisiaj niech to bedzie kolejny szczesliwy dzień, tylko z dobrymi wiadomosciami[emoji110] [emoji110] [emoji110]

@dżoasia myślę że całe forum jest dzisiaj myślami z tobą. Niech mimo wszystkich przeciwnosci w tej stymulacji okaże się ze to wlasnie ta punkcja i ten transfer będzie szczęśliwy i da Ci wyczekiwanego dzidziusia. Życzę Ci tego z całego serca[emoji8]
Powodzenia dziewczyny[emoji110] [emoji110] [emoji110]

reklama
O 10:30. Gps na razie pokazuje, że dotrę 10:24. Dobrze, że jest gdzie zaparkować. Sikać mi się chce niesamowicie, ale czasu na stawanie już nie mam.
Kij im w oko, jak będziesz chwilę później to będą bardziej jajca dojrzałe!
A nie masz czasem miec pelnego pecherza do transferu?:D to by byl gotowy:p

@Never give up z tymi szczeniakami to moze chodzilo o to ze bedziesz miala dzieckow jak 101 dalmatynczykow:D

Do góry