Nie pamietam juz Asia. Czemu pytasz? Musialabym przeleciec wpisy, czy cos wspominalam.@Felia - czy ty przy wcześniejszym poronieniu w styczniu też byłaś przeziębiona/chora czy mi się wydaje??
reklama
sssurykatka
Fanka BB :)
Mam mieć, ale on jest ZA PEŁNY...A nie masz czasem miec pelnego pecherza do transferu? to by byl gotowy
@Never give up z tymi szczeniakami to moze chodzilo o to ze bedziesz miala dzieckow jak 101 dalmatynczykow
@Never give up widzę, że nie jestem jedyna, któa rodziła szczeniaki...
Never give up
Tylko to było już dawno... A do dziś nie mam nawet tej końcówki...1 :/A nie masz czasem miec pelnego pecherza do transferu? to by byl gotowy
@Never give up z tymi szczeniakami to moze chodzilo o to ze bedziesz miala dzieckow jak 101 dalmatynczykow
Takie niby objawy przeziebienia jak kichanie i rozbicie byly wsumie juz kilka dni po transferze. Potem doszly problemy z oddychaniem jeszcze przed poronieniem. Wiec aktualnie troche to sie ciagnie.Kurcze ale numer. Współczuję Ci Felia. Najgorzej to usłyszec inne diagnozy i weź się babo lecz.
A długo już Cię to trzyma?
Never give up
Na prawdę???? A mój mąż mnie już chciał oddać do psychiatrykaMam mieć, ale on jest ZA PEŁNY...
@Never give up widzę, że nie jestem jedyna, któa rodziła szczeniaki...
On z rana jak się budzimy i jak się to pytam czy opowiedz mu co mi się śniło to już się śmieje i czeka na jakieś science fiction
Niezapominajka2018
Krew oddana, za ok 20 min. powinnam mieć wyniki
annemarie
To czekamyKrew oddana, za ok 20 min. powinnam mieć wyniki
lafantynka
Kochana z całych silKrew oddana, za ok 20 min. powinnam mieć wyniki
reklama
Niezapominajka2018