sssurykatka
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczynki trzymamy kciuki! Mocno, mocno za wszystkie [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️Hej Dziewczyny,
oby ten ponury (przynajmniej u mnie dzień) dla Was był szczęśliwy. :*
@sssurykatka @Blondasek85 za szczęśliwy przelot do bazy, zabierajcie maluchy i niech z Wami zostaną na kolejne długie miesiące pięknej ciąży. [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
@dżoasia czekam na dobre wieści, niech te Twoje jajka Ciebie i nas pozytywnie zaskoczą. [emoji110][emoji110][emoji110]
@Pralinqa mocne kciuki za piękne jajka. [emoji110][emoji110][emoji110]
@lafantynka Ty już chyba byłaś podglądać malucha w piątek, czyż nie? Czy mi się coś myli? Tak czy inaczej niech maluch rośnie jak na drożdżach ku uciesze rodziców. [emoji173]️
@Niezapominajka2018 mocno zaciskam kciuki za piękny przyrost bety. [emoji110][emoji110][emoji110]
Ale się dzisiaj dzieje! Miłego dnia. :*
Oj dziewczyny dzis dolaczam sie do tej masy kciuków nurtujących, transferujacych i za nasza @@dżoasia aby pobrali właściwe, pełne i piękne komórki!@annemarie @Niezapominajka2018 @Voolg [emoji110][emoji110][emoji110]za piękne przyrosty dzwiewczynki
@lama70 [emoji110][emoji110][emoji110]za betę kochana i żebyś się nie denerwowała
@dżoasia miłego snu i owocnego jajcobrania[emoji110][emoji110][emoji110] trzymam mocno
@sssurykatka [emoji110][emoji110][emoji110]za transfer kochana
Dziewczynki samych dobrych wiadomości dzisiaj dla wszystkich
Na razie mam dobre pol godziny spoznienia, na calej obwodnicy krk jest jakis masakryczny korek. Godzina 0 wstepnie na 10 ale.mialam byc najpozniej na 9 w klinice.@dżoasia, o której godzina zero? Podwójnych żóltek życzę!!! :*
Asik to jaki Ty miałaś ostatnio estradoli???Witam piekne panie w ten lodowaty poranek! Powodzenia dla nas wszystkich dzisiaj!!
@Justin87 sloneczko dziekuje za wpisanie do kalendarza z transferu mozesz mnie na razie wypisac bo na bank bedzie odroczony raz z powodu braku skali w labie jesli chodzi o e2 i tym samym ryzyka hiperki a dwa - za dlugo sie stymulowalam i endo mogloby byc nie takie.
Hej, hej tak, ja już po podglądaniu piątkowym. Ale już tesknie za tym boskim widokiem... eh oby do następnej wizyty. Apropo jeśli możesz mnie dopisać to poproszę 3/10 i 11/10 na randeczke z bajbikiem Z gory dziekujeHej Dziewczyny,
oby ten ponury (przynajmniej u mnie dzień) dla Was był szczęśliwy. :*
@sssurykatka @Blondasek85 za szczęśliwy przelot do bazy, zabierajcie maluchy i niech z Wami zostaną na kolejne długie miesiące pięknej ciąży.
@dżoasia czekam na dobre wieści, niech te Twoje jajka Ciebie i nas pozytywnie zaskoczą.
@Pralinqa mocne kciuki za piękne jajka.
@lafantynka Ty już chyba byłaś podglądać malucha w piątek, czyż nie? Czy mi się coś myli? Tak czy inaczej niech maluch rośnie jak na drożdżach ku uciesze rodziców.
@Niezapominajka2018 mocno zaciskam kciuki za piękny przyrost bety.
Ale się dzisiaj dzieje! Miłego dnia. :*
Asik to jaki Ty miałaś ostatnio estradoli???
[emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
@dżoasia - bo wszyscy czymaja kciukasy za Ciebie i nie mogą jechać - stądNa razie mam dobre pol godziny spoznienia, na calej obwodnicy krk jest jakis masakryczny korek. Godzina 0 wstepnie na 10 ale.mialam byc najpozniej na 9 w klinice.
A Ty o ktorej zabierasz malucha/y?