reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witam piekne panie w ten lodowaty poranek! Powodzenia dla nas wszystkich dzisiaj!!

@Justin87 sloneczko dziekuje za wpisanie do kalendarza:) z transferu mozesz mnie na razie wypisac bo na bank bedzie odroczony raz z powodu braku skali w labie jesli chodzi o e2 i tym samym ryzyka hiperki a dwa - za dlugo sie stymulowalam i endo mogloby byc nie takie.

Hej Dziewczyny,
oby ten ponury (przynajmniej u mnie dzień) dla Was był szczęśliwy. :*
@sssurykatka @Blondasek85 za szczęśliwy przelot do bazy, zabierajcie maluchy i niech z Wami zostaną na kolejne długie miesiące pięknej ciąży. [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
@dżoasia czekam na dobre wieści, niech te Twoje jajka Ciebie i nas pozytywnie zaskoczą. [emoji110][emoji110][emoji110]
@Pralinqa mocne kciuki za piękne jajka. [emoji110][emoji110][emoji110]
@lafantynka Ty już chyba byłaś podglądać malucha w piątek, czyż nie? Czy mi się coś myli? Tak czy inaczej niech maluch rośnie jak na drożdżach ku uciesze rodziców. [emoji173]️
@Niezapominajka2018 mocno zaciskam kciuki za piękny przyrost bety. [emoji110][emoji110][emoji110]

Ale się dzisiaj dzieje! :D Miłego dnia. :*
Dziewczynki trzymamy kciuki! Mocno, mocno za wszystkie [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

@annemarie @Niezapominajka2018 @Voolg [emoji110][emoji110][emoji110]za piękne przyrosty dzwiewczynki
@lama70 [emoji110][emoji110][emoji110]za betę kochana i żebyś się nie denerwowała
@dżoasia miłego snu i owocnego jajcobrania[emoji110][emoji110][emoji110] trzymam mocno:biggrin2:
@sssurykatka [emoji110][emoji110][emoji110]za transfer kochana
Dziewczynki samych dobrych wiadomości dzisiaj dla wszystkich :tak:
Oj dziewczyny dzis dolaczam sie do tej masy kciuków nurtujących, transferujacych i za nasza @@dżoasia aby pobrali właściwe, pełne i piękne komórki!
Niech moc będzie z Wami!!!!! :*;* [emoji173][emoji173][emoji173][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji512][emoji512][emoji512]

Witam piekne panie w ten lodowaty poranek! Powodzenia dla nas wszystkich dzisiaj!!

@Justin87 sloneczko dziekuje za wpisanie do kalendarza:) z transferu mozesz mnie na razie wypisac bo na bank bedzie odroczony raz z powodu braku skali w labie jesli chodzi o e2 i tym samym ryzyka hiperki a dwa - za dlugo sie stymulowalam i endo mogloby byc nie takie.
Asik to jaki Ty miałaś ostatnio estradoli???
[emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Hej Dziewczyny,
oby ten ponury (przynajmniej u mnie dzień) dla Was był szczęśliwy. :*
@sssurykatka @Blondasek85 za szczęśliwy przelot do bazy, zabierajcie maluchy i niech z Wami zostaną na kolejne długie miesiące pięknej ciąży. ❤️❤️❤️
@dżoasia czekam na dobre wieści, niech te Twoje jajka Ciebie i nas pozytywnie zaskoczą. ✊✊✊
@Pralinqa mocne kciuki za piękne jajka. ✊✊✊
@lafantynka Ty już chyba byłaś podglądać malucha w piątek, czyż nie? Czy mi się coś myli? Tak czy inaczej niech maluch rośnie jak na drożdżach ku uciesze rodziców. ❤️
@Niezapominajka2018 mocno zaciskam kciuki za piękny przyrost bety. ✊✊✊

Ale się dzisiaj dzieje! :D Miłego dnia. :*
Hej, hej:) tak, ja już po podglądaniu piątkowym. Ale już tesknie za tym boskim widokiem... eh oby do następnej wizyty. Apropo jeśli możesz mnie dopisać to poproszę 3/10 i 11/10 na randeczke z bajbikiem❤️ Z gory dziekuje:)
Kochane za wszystkie bardzo bardzo mocne ✊✊✊✊✊✊✊ już zaciśnięte!! I czekamy tylko na pozytywne wieści! Czyli poproszę powtórkę z piątku!!:)❤️

W sb rano >>3000. Wywalilo mi go tak w, ciagu 1,5doby - w srode wieczora bylo 950. Aleeee to od tej mega ilosci drobnicy ktora na bank nie zdazyla jeszcze na dzisiaj dojrzec. Dobrych jajec jak bedzie z 4-5 to wsio. Chyba ze bedzie niespodziewajka ;) okaze sie kolo poludnia!
Asik to jaki Ty miałaś ostatnio estradoli???
[emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

reklama
Do góry