reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Na razie mam dobre pol godziny spoznienia, na calej obwodnicy krk jest jakis masakryczny korek. Godzina 0 wstepnie na 10 ale.mialam byc najpozniej na 9 w klinice.
A Ty o ktorej zabierasz malucha/y? :)
Aska lecisz z takimi przygodami jak ja, z podobnym estriadolem, z korkiem, opóźnieniem na punkcje... tyle że bez silniakow :p
Abyś tylko miała lepszy wynik Kochana w zarodkach
Ja właśnie się obudziłam z koszmaru o moich dzieciach :/

Qwa no wiecie jakie jaja? Se policja wymyslila akcje trzezowsc i stoja za bramkami na wylocie a4 na kato. A korek przez dlugosc calego miasta! Co za debilaki!!!

Aska lecisz z takimi przygodami jak ja, z podobnym estriadolem, z korkiem, opóźnieniem na punkcje... tyle że bez silniakow :p
Abyś tylko miała lepszy wynik Kochana w zarodkach
Ja właśnie się obudziłam z koszmaru o moich dzieciach :/
Anetka a ty bedziesz miala dzisiaj o nich info? Sny sie podobno na opak powinno rozumiec! :*

Anetka a ty bedziesz miala dzisiaj o nich info? Sny sie podobno na opak powinno rozumiec! :*
Moje sny to inna historia... :p
Są tak mało realista że jakby się sprawdzaly to połowa społeczeństwa by nie żyła, ciągle byłaby wojna, a ja radzilabym szczeniaki... :p
To tak po krótce... :p
Dzwoniłam ale nie odbierają, mają na bank z rana dużo transferów...lub punkcji.
Ale będę próbować jeszcze...
@Agniecha1508 na zawał ładne jak się nie dowiem co z moimi babelkami:p

Na razie mam dobre pol godziny spoznienia, na calej obwodnicy krk jest jakis masakryczny korek. Godzina 0 wstepnie na 10 ale.mialam byc najpozniej na 9 w klinice.
A Ty o ktorej zabierasz malucha/y? :)
O 10:30. Gps na razie pokazuje, że dotrę 10:24. Dobrze, że jest gdzie zaparkować. Sikać mi się chce niesamowicie, ale czasu na stawanie już nie mam.
Kij im w oko, jak będziesz chwilę później to będą bardziej jajca dojrzałe!

Ogromne kciuki za wszystkie transferujace i betujace dzisiaj niech to bedzie kolejny szczesliwy dzień, tylko z dobrymi wiadomosciami[emoji110] [emoji110] [emoji110]

@dżoasia myślę że całe forum jest dzisiaj myślami z tobą. Niech mimo wszystkich przeciwnosci w tej stymulacji okaże się ze to wlasnie ta punkcja i ten transfer będzie szczęśliwy i da Ci wyczekiwanego dzidziusia. Życzę Ci tego z całego serca[emoji8]
Powodzenia dziewczyny[emoji110] [emoji110] [emoji110]

reklama
O 10:30. Gps na razie pokazuje, że dotrę 10:24. Dobrze, że jest gdzie zaparkować. Sikać mi się chce niesamowicie, ale czasu na stawanie już nie mam.
Kij im w oko, jak będziesz chwilę później to będą bardziej jajca dojrzałe!
A nie masz czasem miec pelnego pecherza do transferu?:D to by byl gotowy:p

@Never give up z tymi szczeniakami to moze chodzilo o to ze bedziesz miala dzieckow jak 101 dalmatynczykow:D

Do góry