reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No chyba się wybiorę do innego lekarza. Przede wszystkim wymazy porobić, może to infekcja. Do mojej ginekolg i tak się nie dostanę a wizytę mam w następny piątek.

Zawsze druga opinia cenna i swieza para oczu moze cos wypatrzyc, niczego nie tracisz, a mozesz sie tylko dowiedizec czegos. Ale skoro plamienie minimalne to pewnie wsystko ok, ja tez tak mialam dzien w dzien i okazalo sie ze to z tego skrzepika, ale jak okielznalam zaparcia i zero wysilku z tym zeiazanego to jak reka odjal.

@Sol słoneczko co u ciebie? Dawno mnie nie było nie nadrobie
Dziękuję kochana. Dobrze, dobrze. Raz lepiej raz gorzej i psychicznie i fizycznie. Myślałem że jak ucieknie z krainy deszczowcow to że obawy nie wrócą. Ale niestety cały czas są tyle że ja jestem super happy bo świeci słoneczko i mam taki super spokój na tym urlopiku. Jeszcze 4 dni blogosci[emoji173]️

Piękne ale pewnie nie źle też ciężkie!
Troszkę ciężkie ale ładnie wygląda na stole że świeca w środku. Ciesz ę się że u ciebie dobrze u nas teraz deszczowo. U mnie nie najlepiej jestem 2 dpt i mam takie same bóle jak ostatnio pomimo eglue i dużej ilości leków... Może mam syndrom falujacej macicy :)

Wiesz co kochana nie wiem na ten krztusiec bo... Niby przesądna nie jestem i nie chce tutaj siać żadnych podejrzeń ale... Koleżanka mi bardzo odradzala w poprzedniej ciąży tą szczepionkę , że jakaś jej znajoma miała komplikacje niby po niej... A ja sobie myślę zbieg okoliczności, bla bla bla i się oczywiście szczepilam. Szczepionka bolała, ręka mi chciała odpaść po no i kilka dni po niej wody mi odeszły, jak już wiesz przedwczesnie. Więc chyba sobie tym razem daruje...

Ale Ty kochana nie miałaś takich przebojów więc weź wszystkie za i przeciw pod uwagę przed podjęciem decyzji.

Ja mam dziś refleksyjny dzień. Na usg idę dopiero za 2 tyg i się martwię czy u mojej kluseczki wszystko ok...
Coś jakiś post przeczytałam o serduszku które przestało bić u jakiejś dziewczyny i dupa... Muszę wygonic te czarne mysli...

Ja wlasnie aktualnie bardziej jestem na nie jesli chodzi o to szczepienie na krztusiec, w Twoim przypadku szczegolnie jesli ci przedwczesnie wody odeszly to bym nie ryzykowala. Jeszcze musze poczytac i moze Pasnika trzeba podpytac co on o tym mysli, jeszcze jest duzo czasu. W Polsce chyba w ogole nie szczepi sie na krztusiec, a tu w uk taka propaganda. Lepiej by robili diagnostyke GBS bo mnie po fakcie powiedzieli i mialam pozytywny wynik ale na szczescie mala sie nie zarazila. Wkurzylo
Mnie, ze ulotki na GBS gdzie zachecaja do platnych wymazow dali mi po porodzie. Bylo tam tez napisane jakich symptomow wypatrywac w dziecku jesli by sie zarazilo...porazka :/

Wszystkim które maja dołek albo stresik polecam film „Kręcisz mnie” tego samego reżysera co „Nietykalni”. Wróciliśmy z M przed chwila z kina, nie pamietam kiedy się ostatnio tak uśmiałam! Prawie zapomniałam o jutrzejszym stresie z powodu betowania ;) ale skoro już sobie przypomniałam to poproszę nieśmiało o kciuki :)
Ps. Dziewczyny z Krk wybaczcie, ze wybrałam kino z M od spotkania z Wami, ale M kupił sam bilety przez neta i ogólnie to wymyślił żeby sprawić mi radość i oderwac trochę od myślenia o wiadomo czym, wiec nie mogłam mu odmówić, tym bardziej ze taka jego inicjatywa to rzadkość;)
Az sobie ogarne ten film o ktorym piszesz [emoji4] my wrociliamy z tych urodzin dopiero po 2 w nocy, wiec i tak nie zalapalabym sie na forumowe wieczorne spotkanie. Moze sie uda nastepnym razem zgrac [emoji4]

reklama
Do góry